Rekordhøjt julesalg i App Store

Foto: Apple.com
Gadgets og teknologi:

Apple meddelte i onsdag, at de takket være deres kunder verden over havde et rekordsalg i ugerne omkring jul og nytår, hvilket gjorde julesæsonen til den bedste nogensinde for App Store.

I uge 52 og 53 brugte kunderne mere end 1,1 mia. dollar på apps og in-app-køb og satte nye ugentlige rekorder for trafik og køb. Den 1. januar 2016 blev den største dag i App Stores historie med salg for over 144 mio. dollar. Det var ny salgsrekord for en enkelt dag. Den gamle rekord var sat juleaftensdag og var således blot en uge gammel.

“App Store havde en rekordsæson for julehandel. Vi er imponerede over, at vores kunder har hentet og brugt så mange utrolige apps til iPhone, iPad, Mac, Apple Watch og Apple TV, og dermed har brugt over 20 mia. dollar i App Store alene sidste år,” sagde Apples senior vice president of Worldwide Marketing Philip Schiller. “Vi er alle vores udviklere meget taknemmelige, fordi de har skabt de mest innovative og spændende apps i verden til vores kunder. Vi er meget spændte på, hvad 2016 bringer.”

På verdensplan har App Store indbragt næsten 40 mia. dollar til udviklere siden 2008, hvoraf mere end en tredjedel blev generet alene sidste år.

Overordnet set er Apple nu ansvarlig for at have skabt og understøttet 1,9 mio. jobs alene i USA takket være App Stores succes. Næsten tre fjerdele af disse jobs – over 1,4 mio. – kan tilskrives fællesskabet af app-udviklere, softwareudviklere og iværksættere, der udvikler apps til iOS samt ikke-IT-relaterede jobs, der er understøttet direkte og indirekte gennem app-økonomien.*

Apple har tidligere oplyst, at økonomien omkring iOS-apps har skabt 1,2 mio. jobs i Europa og 1,4 mio. jobs i Kina.

Spil, sociale netværk og underholdning var blandt årets mest populære App Store-kategorier på alle Apples produkter, hvor kunderne udfordrede sig selv med Minecraft, Pocket Edition, Trivia Crack og Heads Up! og holdt kontakten med venner og familie via Facebook Messenger, WeChat og Snapchat. Årets bedst indtjenende titler var spil og abonnementsapps, bl.a. Clash of Clans, Monster Strike, Game of War – Fire Age og Fantasy Westward Journey samt Netflix, Hulu og Match.

Lanceringen af det helt nye Apple TV og Apple Watch har banet vejen for helt nye app-oplevelser og har ændret, hvordan folk ser indhold via deres TV og får adgang til nyttig information på en nem og hurtig måde via Apples hidtil mest personlige enhed. Siden Apple TV blev lanceret i oktober har de mest populære apps været Rayman Adventures, Beat Sports og HBO NOW. De apps, der topper hitlisten blandt Apple Watch-ejere, er fitness-apps som Nike+ Running og Lifesum samt iTranslate og Citymapper under rejsekategorien.

*Overslag over jobskabelse baseret på undersøgelse af Dr. Michael Mandel, Progressive Policy Institute. “App Economy Jobs in the United States,” 6. januar 2016

Apple revolutionerede markedet for personlige teknologiprodukter med lanceringen af Macintosh-computeren i 1984. I dag er Apple verdensførende inden for innovation med iPhone, iPad, Mac, Apple Watch og Apple TV. Apples fire softwareplatforme – iOS, OS X, watchOS og tvOS – giver problemfrie overgange mellem alle Apple-enheder og styrker brugerne gennem banebrydende tjenester som App Store, Apple Music, Apple Pay og iCloud. Apples 100.000 medarbejdere brænder for at skabe de bedste produkter i verden – og for at gøre verden til et bedre sted.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
20. marts 2019, 12:00
Mandag den 18. marts kunne Kære Børn i Skive løfte sløret for en nyhed de havde glædet sig til at dele.
22. marts 2019, 10:00
Bønnelykken A/S tilbagekalder Meal Quick Basis Grønt Blomkålssalat. Produktet indeholder gluten, mælk og soja, som ikke er deklareret.
21. marts 2019, 16:00
2018 blev endnu et år med overskud på den ordinære drift i Skive Kommune. Overskuddet er primært blevet brugt til at investere i anlæg og til at nedbringe kommunens gæld.
22. marts 2019, 10:00
Forventes at ankomme til Skive Havn søndag middag den 24. marts, sejlende under hollandsk flag.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring