Ny app kan scanne lottokuponer

Foto: Lotto Scanner
Gadgets og teknologi:

Lotto Scanner er en ny app, der kan scanne lottokuponer. App'en scanner tallene på kuponen og tjekker om der er gevinst. Idéen med app’en er at gøre det lettere og mere spændende at tjekke Lotto.

App’en kan scanne Lotto, Onsdags Lotto og EuroJackpot kuponer og den kan både bruges af dem, der køber deres kupon i kiosken og af dem, som kun spiller på nettet.

”Til at begynde med var idéen med app’en blot, at det skulle være nemt at tjekke lottokuponer. Når jeg selv spiller Lotto, skimmer jeg kun lige kuponen for at se om der skulle være 7 rigtige. Når jeg så har konstateret, at det var der ikke, så er det ikke altid, at jeg gider tjekke resten. Det kan denne app nu gøre for mig”, fortæller Peter Thorsen Lund, der er udvikler af app’en.

Udover selve scanningsfunktionen gør app’en det også mere spændende at tjekke kuponen idet den også åbner op for et socialt aspekt:

”Under udviklingen af app’en har jeg selvfølgelig købt nogle lottokuponer. Når de skulle tjekkes, så kiggede min kæreste med og det sjove er, at vi kan sidde sammen og heppe. Når app’en tjekker kuponen tjekkes et tal ad gangen. I starten går det hurtigt, men når man er tæt på en gevinst, så går det langsommere. Her kan man godt begynde at råbe “Kom nu, kom nuuuuu!” - lidt ligesom, hvis det var en spændende fodboldkamp i fjernsynet. Det var aldrig sket uden app’en”, fortæller Peter.

Lotto Scanner er kun udgivet til iPhones/iPads, men der kommer en version til Android inden længe.

App’en er gratis og kan hentes fra App Store

Om udvikleren

De sidste 10 år har Peter Thorsen Lund arbejdet som softwareudvikler og senere som konsulent. I årevis har han brændt for at komme i gang med at lave sine egne apps og nu er det endelig blevet en realitet. Peter har taget springet og laver i dag apps på fuld tid.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
20. marts 2019, 12:00
Mandag den 18. marts kunne Kære Børn i Skive løfte sløret for en nyhed de havde glædet sig til at dele.
22. marts 2019, 14:00
Banestiens fremtid ligger i dine hænder.
22. marts 2019, 08:00
Den seneste måneds tid har Midt- og Vestjyllands Politi fået flere anmeldelser om tyveri af gps-udstyr og andet udstyr fra landbrugsmaskiner.
22. marts 2019, 10:00
Forventes at ankomme til Skive Havn søndag middag den 24. marts, sejlende under hollandsk flag.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring