Nordjysk virksomhed udrydder p-bøden

Park Solar skal udrydde p-bøden
Park Solar skal udrydde p-bøden
Gadgets og teknologi:

Den innovative parkeringsskive Park Solar minimerer risikoen for p-bøder ved hjælp af solcelleteknologi, da den hverken kræver at p-skiven skal stilles - eller have skiftet batteri.

Idéen til Park Solar opstod, da en af grundlæggerne af nordjyske Samatech, virksomheden bag Park Solar, fik en parkeringsbøde grundet et dødt batteri i sin elektroniske p-skive.

“Jeg blev utroligt irriteret, fordi jeg i mit hoved havde sikret mig, ved at købe en elektronisk p-skive. Det med at skifte batterierne var overhovedet ikke noget jeg havde tænkt på, da jeg havde vænnet mig til at p-skiven klarede det hele selv”, udtaler direktøren.

“Jeg forhørte mig i min omgangskreds, og fandt at der var overraskende mange, der havde stået i samme situation. Så jeg tænkte at det måtte kunne gøres bedre”, uddybes det.

Park Solar er et unikt produkt på markedet, som den eneste p-skive der forsynes via en integreret solcelleteknologi. På den måde bliver batterier altså overflødige. Skulle bilen eksempelvis holde i en p-kælder uden tilstrækkeligt sollys, slår en indbygget backupkapacitet til, indtil bilen igen er i sollys. Kapaciteten har en levetid på op til halvandet år.

Park Solar stiller sig automatisk 20 sekunder efter parkering, og deaktiverer parkeringsmode når bilen igen kører. På den måde udryddes risikoen for en p-bøde, forårsaget af en p-skive der ikke er stillet korrekt eller er løbet tør for batteri.

Udover fordelene ved den innovative solcelleteknologi, udmærker Park Solar sig med sit danske design og kvalitet i topklasse. Park Solar monteres nemt og hurtigt, og stiller sig selv efter sommer/vintertid. Det er altså aldrig nødvendigt at røre p-skiven igen efter monteringen. Derfor henvender Park Solar sig til alle kvalitetsbevidste bilister, som ønsker mindst muligt besvær og unødvendig spildtid.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
18. september 2018, 15:00
Mange på Skiveegnen kender Staarup Hovedgaard, der ligger få km øst for Skive.
30. august 2018, 15:00
Haugen-Gruppen A/S tilbagekalder to partier af Cup Noodles Spicy. Producenten har oplyst, at der er risiko for glasstykker i produktet.
22. august 2018, 15:00
I starten af 70’erne drog købmandssønnen fra Brårup, Ole Fly Plejdrup, ud i verden. Nu er han tilbage i spændende og dynamiske rammer med nyåbnet afdeling på Østerbro 7 i Skive.
10. september 2018, 14:00
Skive Sangskriver Festival 2018 afholdes i dagene 18. - 21. september på Kulturhusbåden SVANEN i Skive Havn med besøg af kunstnere og instruktører fra ind- og udland.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring