Nordjysk virksomhed udrydder p-bøden

Park Solar skal udrydde p-bøden
Park Solar skal udrydde p-bøden
Gadgets og teknologi:

Den innovative parkeringsskive Park Solar minimerer risikoen for p-bøder ved hjælp af solcelleteknologi, da den hverken kræver at p-skiven skal stilles - eller have skiftet batteri.

Idéen til Park Solar opstod, da en af grundlæggerne af nordjyske Samatech, virksomheden bag Park Solar, fik en parkeringsbøde grundet et dødt batteri i sin elektroniske p-skive.

“Jeg blev utroligt irriteret, fordi jeg i mit hoved havde sikret mig, ved at købe en elektronisk p-skive. Det med at skifte batterierne var overhovedet ikke noget jeg havde tænkt på, da jeg havde vænnet mig til at p-skiven klarede det hele selv”, udtaler direktøren.

“Jeg forhørte mig i min omgangskreds, og fandt at der var overraskende mange, der havde stået i samme situation. Så jeg tænkte at det måtte kunne gøres bedre”, uddybes det.

Park Solar er et unikt produkt på markedet, som den eneste p-skive der forsynes via en integreret solcelleteknologi. På den måde bliver batterier altså overflødige. Skulle bilen eksempelvis holde i en p-kælder uden tilstrækkeligt sollys, slår en indbygget backupkapacitet til, indtil bilen igen er i sollys. Kapaciteten har en levetid på op til halvandet år.

Park Solar stiller sig automatisk 20 sekunder efter parkering, og deaktiverer parkeringsmode når bilen igen kører. På den måde udryddes risikoen for en p-bøde, forårsaget af en p-skive der ikke er stillet korrekt eller er løbet tør for batteri.

Udover fordelene ved den innovative solcelleteknologi, udmærker Park Solar sig med sit danske design og kvalitet i topklasse. Park Solar monteres nemt og hurtigt, og stiller sig selv efter sommer/vintertid. Det er altså aldrig nødvendigt at røre p-skiven igen efter monteringen. Derfor henvender Park Solar sig til alle kvalitetsbevidste bilister, som ønsker mindst muligt besvær og unødvendig spildtid.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
16. september 2019, 10:15
En andenpræmie i Eurojackpot og fire vindere i Lotto gav fem nye millionærer i weekenden.
2. september 2019, 11:00
Lundø danner hvert år rammen om Danmarks smukkeste beliggende motorshow, hvor Lundø Strand Camping og Krumtapperne inviterer alle motorentusiaster til at deltage med deres spændende køretøjer.
16. september 2019, 11:00
Politiet sætter i denne uge ind med kontrol af uopmærksomme trafikanter på vejene.
10. september 2019, 10:00
Søndag den 15. september 2019 er der Åbent Landbrug, hvor cirka 100.000 danskere hvert år får masser af frisk luft.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring