Huer med indbyggede høretelefoner

Gadgets og teknologi:

Smarte huer med indbygget trådløse Bluetooth høretelefoner fra danske Chill Innovation A/S

Danske Chill Innovation A/S ligger op til en sjovere vinter med lanceringen af en stribe huer i moderne design. Her er dog ikke tale om helt almindelige huer, for inde under Thermo lagene gemmer sig nemlig ny spændende teknik.

Alle huerne er nemlig diskret udstyret med trådløse Bluetooth høretelefoner, så du nu kan afspille musik via din Smartphone mv. uden nogen former for ledninger, synlige hørebøffer eller irriterende earplugs, der falder ud.

Bluetooth huerne har endda også indbygget mikrofon for håndfri telefoni. Med det lille kontrolpanel i huen kan du ikke blot besvare telefon opkald, men også styre musikken og volumen – helt uden at skulle have telefonen op af lommen eller tasken.

De trådløse stereo højtalere inde i Chill Bluetooth huerne er udstyret med 30mm membraner og Neodymium magneter, som ikke blot giver et rigtig godt dynamisk lydbillede, men også en meget lav vægt. De føles dermed egentlig ikke meget anderledes end almindelige huer at have på.

Chill Bluetooth huerne har indbygget et genopladeligt Li-Polymer batteri, som giver op til 8 timers non-stop musik og tale. Det kompakte Bluetooth V3.0+EDR design byder på helt op til 3 Mbit/s båndbredde, så man faktisk kan streame musik i meget høj lydkvalitet.

Chill Bluetooth huens elektronik er optimeret til Skandinaviske forhold og tåler både regn, sne, sved og endda helt ned til minus 20ºC kulde. Højttalerne kan ligeledes tages ud, hvis du ønsker at benytte den som alm. hue eller vaske den.

 

Chill Innovation A/S er en dansk virksomhed som siden år 2000 har specialiseret sig i at designe, optimere og forædle populære IT og forbrugerelektronik teknologier med henblik på at øge brugeroplevelse, kvalitet og design i den Skandinaviske ånd.

 

 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk