Et skridt mod bedre bredbånd

Foto: Skive Kommune
Gadgets og teknologi:

Skive Kommune arbejder med at forbedre den digitale infrastruktur for både erhverv og bosætninger for at bidrage til at sikre kommunens borgere velfungerende og tidssvarende digital infrastruktur.

Som et led i denne indsats blev der i går afholdt et informationsmøde i OddenseHus med bredbånd i fokus. Mette Dalsgaard fra Netplan rådgav om emnet og de fremmødte borgere blev guidet gennem forskellige teknologier og muligheder.

Først blev der givet en status på den aktuelle bredbåndsdækning i Skive Kommune, som er bedre end gennemsnittet i Region Midtjylland. Mange steder i kommunen – som i resten af landet – er der dog huller i dækningen, hvor bredbåndsløsninger kan udbredes og optimeres. De fremmødte borgere havde alle interesse i dette, og fik på mødet et overblik over bredbåndspuljen med blandt andet tilskudskrav, tidsfrister og ansøgningsproces.

Bredbåndspuljen er dog ikke den eneste vej til bedre bredbånd i landdistrikterne og alternative løsninger som fast trådløst blev også gennemgået. Derudover fik deltagerne forskellige værktøjer med hjem – blandt til hvordan de kan gå hjem og teste den egentlige dækning på netop deres adresse.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk