Eniig søger 35 repræsentantskabsmedlemmer i Skive og omegn

Foto: Eniig
Gadgets og teknologi:

Frem mod den 31. oktober 2018 kan alle interesserede andelshavere stille op som kandidat til Eniigs repræsentantskabsvalg, som finder sted i foråret 2019. Et af Eniigs valgområder omfatter Skive og de omkringliggende byer, hvor der skal vælges 35 repræsentantskabsmedlemmer, og der er mange fordele ved at stille op.

Repræsentantskabet er Eniigs øverste myndighed, og det skal efter valget bestå af 385 medlemmer. Der er mange fordele ved at være repræsentantskabsmedlem i Eniig, og det vil energi- og telekoncernen gerne gøre klart og tydeligt ved det kommende valg.

- Vi er en andelsejet virksomhed, og det tager vi meget seriøst. Vi ser det som en styrke både for os og vores andelshavere. Det stiller helt særlige krav til vores tilgang til vores aktiviteter og involveringen af vores interessenter. Vi vil derfor gerne have en bred repræsentation af vores andelshavere i vores repræsentantskab, fortæller Martin Romvig, adm. direktør i Eniig.

Ambassadør for og i lokalområdet
Repræsentantskabet er den øverste myndighed i Eniig, og som repræsentantskabsmedlem får man derfor en helt særlig rolle, hvor man blandt andet vælger bestyrelsen i Eniig a.m.b.a.

- Man skal ikke være ekspert i vores forretningsområder for at være med i vores repræsentantskab. Man skal bare være en helt almindelig borger og andelshaver og have lyst til at få et indblik i vores aktiviteter og i energi- og telebranchen. Derudover får man en vigtig dobbeltrolle, hvor man både er andelshavernes stemme i Eniig og ambassadør for Eniig i sit lokalområde. Det er meget værdifuldt for os, så vi kan være tættere på vores andelshavere, siger Martin Romvig.

Eniigs repræsentantskab skal i forbindelse med valget vokse fra 330 medlemmer til 385. På grund af et naturligt frafald af nuværende repræsentantskabsmedlemmer, der, efter mange år, har valgt ikke at genopstille, vil repræsentantskabet dermed få mindst 142 nye medlemmer.

- Vi kommer til at stå med et stort repræsentantskab med både nye og gamle medlemmer til foråret, så det bliver et spændende netværk at være en del af. Og så er det jo også en mulighed for at få noget nyt på CV’er, fortæller Martin Romvig videre.

11 valgområder og 385 repræsentantskabsmedlemmer
Eniigs repræsentantskab skal vælges af og blandt andelshaverne i 11 valgområder i Midt- og Nordjylland, og der skal vælges 35 repræsentantskabsmedlemmer pr. område. I valgområde 6, som blandt andet omfatter Skive, Vinderup, Stoholm og Roslev, er der 22 af de nuværende repræsentantskabsmedlemmer, der ønsker at genopstille, og der skal derfor mindst 13 nye kandidater til for at nå i mål.

- Det er et rigtig spændende valg, vi står overfor. Mange af vores nuværende repræsentantskabsmedlemmer har været med i mange år, og nu bliver der så suppleret med en masse nye kræfter. Jeg er overbevist om, at det bliver en stærk kombination, hvor vi får et mangfoldigt repræsentantskab, der afspejler vores andelshavere. Præcist som det bør, slutter Martin Romvig.

Fakta:
Valgområde 6 omfatter Skive, Vinderup, Højslev, Stoholm, Spøttrup, Roslev og Fur. I alt 35.000 andelshavere, og der skal vælges 35 kandidater til Eniigs repræsentantskab i dette område.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
9. oktober 2018, 09:30
Sverrigsvej, Færøvej og Islandsvej spærres for gennemkørsel fra onsdag d. 17. oktober til søndag d. 21. oktober
15. oktober 2018, 08:00
Fredag aften den 19. oktober kl. 18.00-21.00 holdes det efterhånden klassiske Halloween, hvor Borgen viser sig frem fra sin mest uhyggelige side.
11. oktober 2018, 15:00
Skive Forenede Håndboldklubber inviterer i samarbejde med Kvickly, Skive, til Kvickly Bingo Show med Team Banko-Carl.
10. oktober 2018, 08:00
Det blev Lidl på Marius Jensens Vej i Skive, der løb med titlen som Danmarks bedste mejeriafdeling indenfor discount, da Landbrug & Fødevarer i går uddelte årets Mejeripris.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring