Ung svensker til midterforsvaret i Skive IK

Fodbold:

Skive IK har igen været på spillermarkedet for at styrke holdet, der ikke er kommet overvældende flot fra start.

Klubben har skrevet en kort kontrakt med den svenske midterforsvarer, Andreas Murbech, der har været en del af fodboldakademiet i FC Midtjylland.

Andreas Murbech er født i Malmø i Sverige den 1. Maj 1998 , så han er blot 19 år og er med sine 190 cm en høj gut til midterforsvarer. Andreas Murbech startede med at spille fodbold i Furulunds IK, men flyttede í en alder af knap 16 år til Malmø FF, hvor han spillede en sæson, inden han tog turen til Landskrona Bois, hvor det blev til halvanden sæson, inden FC Midtjylland hentede ham den 1. Juli 2017.

Andreas Murbech, der spiller central midterforsvarer, havde sin superliga-debut til gode, da han fra 1. Juli ikke fik fornyet sin kontrakt med A-truppen i FC Midtjylland.

Andreas blev sidste år kåret til den bedste akademi-spiller i FCM, samtidig er han inde omkring de svenske u-landshold. Andreas Murbech betegnes som en topprofessionel og ærgerrig fyr. Han er stor og stærk, men samtidig en klog forsvarsspiller, hedder der i karakteristikken af den unge svenske spiller.     

 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk