Ung FCM Duo på lån til Skive IK

Fodbold:

I Skive IK har de altid haft et godt øje til FCM`s unge og talentfulde spillere. Ulvene har landets bedste og førende fodboldakademi, og uddanner hvert eneste år rigtig mange dygtige og talentfulde fodboldspillere.

En stor del af Midtjydernes Superligatrup udgøres af unge talenter som har været igennem akademiet, og i Skive IK har de også selv igennem årene nydt godt af talenter som har været igennem DK`s bedste elite fodbolduddannelse.

I Skive IK har de 1.divisions yngste spillertrup, og det ligger i deres DNA, at arbejde med unge talentfulde spillere, som er på et tidligt stadie i deres senior fodboldkarriere.

Ovenstående in mente er det derfor en fornøjelse for klubben, at kunne oplyse, at de i foråret har indgået en aftale med FCM, om udlån af 2 unge talenter fra Midtjydernes Akademi.

Forsvarsspilleren Anders Hagelskjær, og angriberen Jakup Thomsen, er navnene på de talenter som i foråret skal tage konkurrencen op med de øvrige spillere i Skives stærke og unge 1.divisionstrup.

Både Anders og Jakup er fra FCM´s stærke årgang 97` og vant til hård konkurrence i ulvenes ungdomsafdeling samt på reserveholdet. Med skiftet til Skive IK får de nu mulighed for at prøve sig af på 1.divisions-seniorniveau, og der er ingen tvivl om, at de fra dag ét kommer til at trives i det gode træningsmiljø, og den hårde konkurrence i Skive IK.

Både Anders og Jakup er begge ydmyge omkring de nye udfordringer i SIK, og glæder sig til at prøve sig af på seniorniveau i en 1.divisionstrup.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk