Femte sejr i træk til SIK

Foto: SIK
Fodbold:

”Man må knibe sig i armen”, ”som Jeppe i baronens seng” og ”et topholds held” er alle talemåder, som med stor sandsynlig vil blive brugt om Skives bedste fodboldhold i de kommende dage. For med den femte sejr i træk konsoliderede de gule drenge sig søndag eftermiddag på andenpladsen i NordicBet Ligaen og har nu syv point ned til rækkens nummer fire.

At søndagens hjemmekamp mod nummer næstsidst fra Næstved endte med endnu en Skive-sejr var der næppe nogen af de knap 900 tilskuere, der havde forventet, da der resterede seks minutter af opgøret. Indtil da havde hjemmeholdet nemlig knap nok sat en fod rigtigt og gæsterne førte fortjent, på det mål Jeppe Illum satte ind på straffespark med fem minutter til pausen. Straffesparket dømt på Christoffer Østergaard for at holde/vælte gæsternes Stefan Nygaard.

Men med fem minutter igen gjorde Østergaard skaden for første halvleg god igen. Fra et par og tyve meter sendte han bolden helt op i krydset uden nogen som helt chance for Jacob Pryts i gæsternes mål. Et perlemål der naturligvis udløste kæmpe jubel på Spar Nord Arena.

Udligningen fyrede op under hjemmeholdet og gæsterne, der ellers havde spillet en rigtig flot kamp, virkede pludselig rystede. Og netop som uret havde bevæget sig ind det første af fire overtidsminutter kom så scoringen, der fik sendt stemningen endnu et tak i vejret. John Dyring sendte et frispark fra højre side mod bagerste stolpe. Her kom indskiftede Magnus Jensen højest til vejrs og han headede sejrsmålet ind.

De resterende minutter kastede gæsterne alt frem i forsøget på at skaffe udligningen. Men i stedet for en udligning blev Næstved-mandskabet reduceret til ti mand, da Stefan Nygaard fik direkte rødt kort for en albue i hovedet på Ayinde Lawal.

Til taktfaste klapsalver trillede Skive ”young boys” en smal og ikke helt fortjent sejr i hus. Men talemåden med et topholds held passer vist meget godt. Allerede på torsdag venter der Kim Kristensens drenge en ny svær kamp. Her går turen nemlig til Roskilde og et ægte topopgør, som i øvrigt vises direkte på TV3 Sport 1 kl. 18.00.

Kampfakta:
Skive IK – Næstved BK 2-1 (0-1)

Målscorere:
40. min. 0-1 Jeppe Illum, straffespark
85. min. 1-1 Christoffer Østergaard
91. min. 2-1 Magnus Jensen

Startopstilling: Emil Kobberup, Emil Søgaard, Rasmus Lauritsen, Christoffer Østergaard, Anders Hagelskjær, John Dyring, Ayinde Lawal, Oliver I. Pedersen, Mathias Bersang, Frederik Brandhof Jeppe Mogensen

Udskiftninger:
59. min. Jesper Henriksen afløser Oliver I. Pedersen
68. min. Andreas Kock afløser Frederik Brandhof
77. min. Magnus Jensen afløser Emil Søgaard

Udvisning:
Næstved: Stefan Nygaard

Advarsler:
Skive: John Dyring, Christoffer Østergaard, Ayinde Lawal
Næstved: Andreas Baes,

Tilskuertal: 861

Dommer: Mikkel Redder

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
19. november 2019, 09:00
En ny undersøgelse fra Arbejdstilsynet viser, at ca. en fjerdedel af landets 165.500 virksomheder med færre end 10 ansatte ikke har foretaget en arbejdspladsvurdering (APV).
18. november 2019, 15:00
Skive Kommune er med i den absolutte top på landsplan, når det kommer til ejendomsvenlighed.
1. november 2019, 08:00
Traditionen tro, afholdes der mange julemarkeder på Skiveegnen. Se listen over julemarkeder her.
18. november 2019, 11:00
Torsdag den 21. november fra klokken 19.00 - 20.30, afholder Skive Y´s Men´s loppemarked i Spildophallen.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring