Svækket Skive-IK tabte 0-3

Fodbold:

Det var et svækket Skive-hold, der stillede op til sæsonens næstsidste hjemmekamp, hvor modstanderen var topholdet Vejle.

På forhånd måtte Skive se bort fra Frederik Brandhof, der var i karantæne efter advarslen mod Fremad Amager, mens en anden af stamspillerne, Mathias Pedersen var skadet.

Det skulle blive endnu værre, da midterforsvareren Magnus Riisgaard Jensen blev skadet efter blot en halv times spil. På billedet ses en smerteplaget Magnus Riisgaard Jensen, der får behandling af fysioterapeuten.

Forinden havde Vejle dog kommet foran allerede efter 19 minutter, da den  vikarierende venstreback Simone Branca slog et fladt indlæg ind i feltet, hvor Imed Louati fra en helt fri position let kunne gøre det til 1-0 til vejlenserne.

Vejle havde god kontrol over kampen, uden det dog blev til de store chancer. Og Skive kunne da også være med, at tilspillede sig et par store chancer, når det lykkedes at slå kontra mod et forholdsvis offensivt Vejle-mandskab.

Efter 64 minutter blev det også blive 2-0, da bolden efter en kort hjørnesparkskombination blev sendt til bageste stolpe, hvor Imed Louati steg op og headede bolden i kassen til 2-0. Det blev også 3-0 kort efter, da Allan Sousa modtog en bold i dybden, som han let sendte i mål.

Thomas Dalgaard kunne i slutminuttet have pyntet på resultatet, men han misbrugte straffesparket.

Startopstilling: Aleksandar Stankovic - Christoffer Østergaard, Magnus Riisgaard Jensen og Anders Hagelskjær - Emil Søgaard Jensen, Ayinde Lawal, Jesper Henriksen og Mikkel Frandsen - Jeppe Mogensen, Thomas Dalgaard og Thomas Santos.

Udskiftninger:
35. min.: Magnus Riisgaard Jensen ud - Frederik Buur ind
80. min.: Ayinde Lawal ud - Christoffer Dahl Svenningsen ind

Advarsel: 30. min.: Anders Hagelskjær