Stor ros fra cheftræner efter vanvittig comeback

Fodbold:

- Den moral lover godt for de næste tre måneder, hvor vi virkelig skal have bygget på både hvad angår den fysiske form og spillestilen.

- Det betyder så, at vi kan spille de resterende kampe i forårssæsonen med et helt andet udtryk, siger cheftræner  Anders Gerber.

Efter den rædselsfulde 1. halvleg mente Anders Gerber, at det uafgjorte resultat og det ene point i hvert fald rent moralsk nærmest kan føles som en sejr. Selvom Skive måtte nøjes med uafgjort mod Nykøbing FC, blev Skive-spillerne klappet fra banen efter et vanvittigt come back, hvor hjemmeholdet vendte pauseresultatet på 1-4 til 4-4, som blev kampens slutresultat.

Der var adskillige, som forlod Spar Nord Arena efter de første 45 minutter, men de gik glip af en fantastisk  underholdende 2. halvleg, hvor Skive i overtiden sikrede sig det ene point.

Skive fik en fantastisk start på kampen, da Thomas Dalgaard allerede efter fire minutter kunne score til 1-0, men mindre end et minut senere havde Nykøbing FC bragt balance i regnskabet, da Lars Pleidrup fik lidt for let slip tæt på mål.

Efter er par gode forsøg til begge sider - falstringerne havde blandt andet et skud på indersiden af den ene opstander - blev det til et mareridtsagtigt sidste kvarter for hjemmeholdet.

Efter 29 minutter kom Nykøbing FC foran 2-1 - ved Nicolaj Jessen, og med mindre end otte minutter tilbage af halvlegen kunne Nykøbing FC på blot 40 sekunder med to mål øge til. 4-1.

Efter en miserabel første halvleg var det et forvandlet Skive-hold, der kom på banen til de sidste 45 minutter. Efter 50 minutters spil scorede Thomas Dalgaard sit andet mål, da han udnyttede et flot opspil af Mathias Bersang og Jeppe Mogensen, og tre minutter senere kom der fornyet spænding i kampen, da Mathias Pedersen scorede til 3-4 efter hjørnespark.

Udligningen kunne være kommet med en halv time tilbage, da Thomas Dalgaard fra tæt hold sendte bolden op på overliggeren og Mathias Bersang havde også et fornemt forsøg, som målmanden med en flot redning fistede over mål.

Først et minut inde i overtiden kom forløsningen, da Martin Thomsen fra tæt hold fik bolden over stregen til slutresultatet 4-4 og dermed det ene point, som i den sidste ende kan vise sig at være endda særdeles værdifuld.

Skives startopstilling: Emil Kobberup - Emil Søgaard, Andreas Murbeck, Magnus Riisgaard Jensen, Anders Hagelskjær - Martin Thomsen, Mathias Pedersen, Jesper Henriksen, Mathias Bersang - Jeppe Mogensen - Thomas Dalgaard

Udskiftninger:
46. minut: Andreas Murbeck ud - Simon Sterring ind
86. minut:  Emil Søgaard ud - Andreas Kock ind

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk