Spændende kamp i vente!

Fodbold:

Skærtorsdag skal Skive en tur i Nørreskoven og møde et rigtigt fysisk stærkt Vejle-mandskab.

Vejlenserne er kommet fremragende fra start i foråret med en smal 1-0 sejr i Brønshøj samt en tæt 1-1 kamp hjemme imod topholdet fra Lyngby.

-Det er et noget utraditionelt Vejle-mandskab vi skal op imod.-Holdet har i den grad ændret stil og spiller fodbold på en helt anden måde for nuværende.-Førhen var Vejlenserne  kendt for teknisk velfunderet shortpasningsspil.-I stedet har man nu fokus på det fysiske og langt mere direkte fodboldspil.-Med garder-høje spillere som Sonni Nattestad, Andreas Albers og ikke mindst Paul Onuachu spilles der rigtig meget med musklerne, lange bolde og efterfølgende kæmpes der med vildskab for at vinde de vigtige andenbolde.- Derudover satses der rigtig meget på standardsituationer, hvor samtlige 2-meter folk kommer med frem, lyder det fra Skive lejren.

-Ingen tvivl om at der venter os en svær opgave, men vi føler os rigtig godt forberedte og kan vi dæmme op for Vejlensernes enorme fysik, direkte spil og mange lange bolde tror vi på et godt og brugbart resultat i Nørreskoven Torsdag kl. 15.00.

Nicolas Bøgild, Mathias Rosenørn, Andreas Albech, Mathias Pedersen er stadig ude med skader. Derudover fik Mads Eriksen et skrub i Viborg-kampen og er yderst tvivlsom.

Resten af spillertruppen er klar til kamp og efter onsdagens træning sammensættes den endelige trup.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk