Skive IK kæmpede til det sidste

Foto: Jan Sand Photo
Fodbold:

Skive var uden point efter de første tre runder i NordicBet-ligaen, og i to af kampene havde Skive endda i de sidste 10-15 minutter haft et par totale sammenbrud og solgt sikre point til modstanderne.

Men der skulle vise sig i søndagens opgør på hjemmebane mod topholdet Vejle, at modgangen havde gjort drengene hos Skive IK til rigtige mænd, der kæmpede til sidste fløjt lød fra dommeren.

Vejle var, indtil 14 minutter tilbage af den ordinære spilletid, foran med 2-0 - begge mål scoret i første halvleg. Efter seks minutter var det Allan Sousa, der kunne trille bolden over stregen til Vejle-føring på 1-0, og efter knap en halv times spil kunne Vejles ”store” profil øge til 2-0, efter at Andreas Raahauge i første omgang - med en fornem redning - havde sendt bolden til hjørnespark.

Efter knap et kvarters spil i 2. halvleg forsøgte Kim Kristensen, at sætte lidt mere kraft bag Skives angreb, da han først sendte Thomas Dalgaard på banen i stedet for Mathias Pedersen, og et par minutter senere var det Oliver I. Pedersen, der kom ind i stedet for Alexander Baun.

I første omgang så udskiftningerne ikke ud til at have den store effekt, da Vejle i de følgende minutter tilspillede sig et par store chancer efter åbenlyse Skive-fejl længere oppe på banen, men fornemt spil af Andreas Raahauge, der vel stod sin bedste kamp i målmandstrøjen, holdt fortsat Vejle nede på en to målsføring.

Men så skiftede kampen pludselig karakter, og i Skives comeback kom ”veteranen” Martin Thomsen til at spille en central rolle. Først blev han revet ned i en frisparkssituation nede i det lille felt med et kvarter tilbage af den ordinære spilletid, og da dommer Henrik Overgaard havde talt med sin linjedommer, blev hans første kendelse - målspark - ændret til straffespark til Skive.

Sparket opsatte Thomas Dalgaard sikkert, og scorede dermed sit første mål for klubben i denne omgang. Med kun et par minutter tilbage af den ordinære spilletid sendte Martin Thomsen et giftigt hjørnespark ind foran mål, hvor Jeppe Mogensen pludselig dukkede op ved fjerneste stolpe, og med en fornem afslutning kunne udligne til 2-2.

På torsdag kommer nedrykkerne fra Superligaen, Esbjerg fB, på besøg på Spar Nord Arena med kampstart kl. 18.00.

Skive IK’s startopstilling: Andreas Raahauge - Anders Hagelskjær, Martin Thomsen, Christoffer Østergaard, Mikkel Frandsen - Ayinde Lawal, Frederik Brandhof, John Dyring, Alexander Baun,  Mathias Pedersen og Jeppe Mogensen  

Udskiftninger: 
56. Min: Mathias Pedersen ud - Thomas Dalgaard ind
59. Min: Alexander Baun ud - Oliver I. Pedersen ind
76. Min: Ayinde Lawal ud - Kaan Kairinen ind

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
25. maj 2019, 08:44
I dag 25. Maj 2019 starter Stafet For Livet på Stadion i Skive.
16. maj 2019, 11:00
Fra torsdag den 23. maj til lørdag den 25. maj afholder Roslev byfest. Det bliver tre dage fyldt med aktiviteter for hele familien.
24. maj 2019, 09:00
I slutningen af januar 2019 blev der angiveligt fanget 2 marmorkrebs i Skive Å på strækningen gennem Skive by. En af krebsene blev indleveret til AQUA Akvarium & Dyrepark i Silkeborg, og her verificeret som marmorkrebs.
24. maj 2019, 13:00
I forbindelse med Stafet for Livet i weekenden, den 25.-26. maj, udgiver lokale forfatter Ry Kristensen sin nye bog.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring