Skive bedst - Vendsyssel heldigst

Fodbold:

Vendsyssel FF er fortsat med i kampen om oprykning til Superligaen efter en 2-0 sejr over Skive på Spar Nord Arena, men sejren var ikke det reelle udtryk for kampens forløb.

Men trods nederlaget er nedrykningen stadig ikke en 100 procent realitet. Roskilde fik måske det livgivende point med 1-1 i Vejle, og med 14 points forspring - og en kamp færre end Skive og blot 15 points at spille om, så vil en Skive-overlevelse være at sammenligne med at spille en enkelt række i Euro-Jackpot og løbe med hovedgevinsten på en halv milliard kroner.

I fredagens kamp kom Vendsyssel foran efter knap et kvarters spil, da Emmanuel Ogude udnyttede en klumpspil-situation meget tæt på Skives mål, og mellem venner og fjender fik ekspederet bolden over stregen.

Blot fire minutter efter var Skive meget tæt på udligning, men Frederik Brandhofs afslutning gik lige forbi. Senere i halvlegen havde Jeppe Mogensen en stor mulighed efter firspark, men Vendsyssels målmand Nicolai Flø fik afværget.

Skive stod på en stor del af anden halvleg, men det tætteste Skive kom på en udligning var et hovedstød på overliggeren fra Christoffer Østergaard.

I stedet slog Vendsyssel til i det 85. minut, da Skive ikke fik bolden ekspederet ud af farezonen efter et hjørnespark, og så kunne indskiftede Jakob Hjort efter en ny klumpspilsituation score til slutresultatet 2-0.

Skives startopstilling: Aleksandar Standkovic - Anders Hagelskjær, Magnus Risgaard Jensen og Christoffer Østergaard - Frederik Buur, Mathias Pedersen, Frederik Brandhoff og Emil Søgaard - Mathias Bersang, Jeppe Mogensen og Jesper Henriksen.

Udskiftninger:
64. min.: Frederik Buur ud - Ayinde Lawal ind
64. min.: Jesper Henriksen ud - Thomas Santos ind
72. min.: Mathias Bersang ud - Onyr Albayrak ind

Advarsler til Skive:
56. min.: Magnus Riisgaard Jensen - gult

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk