SIK: Vi skal vise dem!

Fodbold:

Knap er sæsonen 2016-2017 færdigspillet med et overraskende flot resultat og en femteplads til Skive IK, før spilleselskaberne er i gang med at kigge frem på den kommende sæson, der har første spillerunde den 30. juli.

Selvom Skive med få spillerunder havde muligheden for at komme op på førstepladsen, som gav direkte oprykning til Superligaen, er der ikke den største tiltro til de lokale helte. Men vi skal vise dem, at vi også kan spille fodbold på højt plan i Skive, skriver SIK.

Det er spilleselskabet NordicBet, der også lægge navn til 1. Division, som har lavet odds på den direkte oprykker fra NordicBet Ligaen til Superligaen, når den kommende sæson er færdigspillet om et lille års tid.

NordicBet tror at Viborg efter kun en sæson i 1. Division vender tilbage til Superligaen og det vil i givet fald bliver i hård kamp med den anden nedrykker, Esbjerg.

Viborg vil betale 2,50 ved en direkte omrykning, mens Esbjerg vil betale 2,90 tilbage til spillerne.

Skive er rangeret så lavt, at det vil være en kæmpe overraskelse for odds-sætterne, hvis holdet rykker direkte op i Superligaen. En direkte oprykning vil i givet fald give odds 80, og kun de to oprykkere Thisted og Brabrand har højere odds.

NordicBet har sat følgende odds for en direkte oprykning på holdene i 1. Division - NordicBet Ligaen:

Viborg 2,50

Esbjerg 2,90

Vendsyssel 10,00

Roskilde 12,00

Vejle 15,00

HB Køge 18,00

Fredericia 20,00

Nykøbing FC 30,00

Fremad Am. 32,00

Skive IK 80,00

Thisted 100,00

Brabrand 150,00

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk