SIK Nederlag efter overtidsscoring

Foto: Worm Photo
Fodbold:

Da Frederik Brandhof, med sekunder tilbage af den ordinære spilletid af dagens hjemmekamp mod FC Roskilde, headede bolden i kassen til udligning 1-1 var en skidt dag på kontoret pludselig blevet vekslet til en god en af slagsen.

Men den gode dag blev desværre hurtigt ødelagt. For to minutter inde i dommer Chris Johansens overtid kunne gæsternes Mikkel Nøhr Christensen helt ubesværet glide forbi tre Skive-forsvarer og sikkert sparke sejrsmålet ind uden chance for Daniel Krog.

Forud for den intense afslutning havde publikum været vidne til et opgør, hvor gæsterne gennem store dele af opgøret var spilstyrende, dog uden dette for alvor udmøntede sig i de helt store scoringsmuligheder. Det skal dog siges, at havde det ikke været for en stor redning af Daniel Krog, så var gæsterne kommet i front allerede efter to minutters. Morten Nielsen blev spillet fri i dybden, men Krog kom godt ud og fik blokeret afslutningen.

Efter tyve minutters spil kom gæsterne i front. Helt upresset gled Simon Lyngså Sterring midt på egen halvdel. Og inden Sterring var på benene igen, havde Mark Leth Pedersen snuppet bolden og sat afsted ind mod Daniel Krog i Skive-målet. Krog fik i første omgang blokeret afslutningen, men Mark Leth Pedersen var hurtigst over riposten og i andet forsøg svigtede han ikke.

Efter pausen fortsatte gæsterne med at være toneangivende. Og der var i et par omgange bud efter målet til 0-2. Men heldigvis for hjemmeholdet var skarpheden hos gæsterne blevet hjemme i Roskilde. Efterhånden som halvlegen skred frem fik SIK’erne lidt bedre fat i spillet, men det lykkedes aldrig for alvor at bringe en solid Roskilde-defensiv ud af balance.

Det endte som nævnt i indledningen med et overtidsnederlag, som det ud fra spil og chancer er svært at indvende noget imod. Næste modstander for de gule er Fremad Amager, der byder indenfor i Sundby Idræts Park næste søndag.

Kampfakta:

Skive IK – FC Roskilde 1–2 (0-1)

Målscorere:

20. min. 0-1 Mark Leth Pedersen

90. min. 1-1 Frederik Brandhof

92. min 1-2 Mikkel Nøhr Christensen

Startopstilling:

Daniel Krog, Emil Søgaard, Magnus Riisgaard Jensen, Mads Eriksen, Simon Lyngsø Sterring, Frederik Brandhof, Mathias Pedersen, Jesper Henriksen, Mathias Bersang, Oliver I. Pedersen, Andreas Kock

Udskiftninger:

65. min. Jeppe Mogensen afløser Oliver I. Pedersen
82. min. Jeppe Bjerregaard afløser Mathias Bersang

Advarsler:

Skive: Frederik Brandhof

Roskilde: Niclas Mouritsen, Bo Storm, Frederik Schram

Tilskuertal: 483

Dommer: Chris Johansen

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
17. januar 2019, 10:00
SET /Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter har pr. 1. marts 2019 ansat Lars Fjalland som direktør.
16. januar 2019, 15:00
Som det sikkert er de fleste bekendt, er SET/Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter flyttet fra Østerbro til ”Skive Elværk” i Brårupgade.
16. januar 2019, 12:30
Beregninger fra Arbejdstilsynet viser, at arbejdsulykker årligt koster danske virksomheder minimum 5,1 milliarder kroner.
17. januar 2019, 08:00
Vil du høre mere om, hvad pseudoarbejde er, og hvordan vi slipper af med det?

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring