SIK møder FCV kl. 17.00 i Egeris

Fodbold:

I dag, fredag kl. 17.00 på Egeris lækre træningsanlæg tager SIK imod Superliganedrykkerne fra Slagelse.

FCV rykkede denne sommer til trods for et flot forår i landets bedste række ned i 1.division og noget tyder på, at de i den forbindelse er blevet lettere forvirrede.

Ifølge Sjællændernes hjemmeside skal de fredag spille på ”en kort, smal, tør og langhåret bane, som er en klar fordel for SIK”. -Sidst men ikke mindst skal de ”spille imod et gennemrutineret mandskab”.

Følgende kan tilføjes til ovenstående:

Banen i Egeris er en flot klippet 11-mandsfodboldbane med de DBU godkendte mål på alle leder og kanter, så med mindre FCV stiller med færre end 11 spillere i startopstillingen kan det vel næppe betegnes som en fordel for SIK. – I øvrigt har SIK pt. den yngste spillertrup i 1.division.

SIK håber, at rigtig mange Skibonitter møder op fredag kl. 17.00 på bane 1 i Egeris og bakker følgende gule spillere op;

Henrik Lindhard, Emil Kobberup, Jesper Nielsen, Jens Berthel Askou, Mads Eriksen, Mikkel Cramer, Frederik Brandhof, Andreas Albech, John Dyring, Ayinde Lawal, Mikkel Frankoch, Musefiu Ashiro, Razak Adebayo, Jesper Henriksen, Emil Zetterquist, Mikael Uhre, Thiago, Renato, Ruben Nygaard. 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk