SIK mod Esbjerg FB på Egeris Idrætsanlæg onsdag eftermiddag

Fodbold:

Efter at have mødt tre hold fra den kommende superliga, Randers, Silkeborg og Hobro, i de første tre træningskampe inden den nye sæson, skal Skive IK møde et af de hold, der efter playoff-kampe måtte forlade Superligaen, Esbjerg FB.

Træningskampen mod Esbjerg spilles på Skives hjemmebane onsdag eftermiddag kl. 13 på Bane 1 på træningsanlægget i Egeris.
 
Efter derouten fra Superligaen har Esbjerg måttet sige farvel til flere spillere, og det er efter klubbens hjemmeside at dømme en meget ung trup, der arbejdes med frem til den forestående sæson, skriver SIK.
Kun tre af spillerne i Esbjerg-truppen er over 21 år, og det nyeste skud, Nico Carnat, der kommer på en lejeaftale fra den engelske Championship-klub, Wolverhampton, er kun 19 år.
 
Skives cheftræner, Kim Kristensen, har endnu ikke endelig bestemt sig for hvilken trup han stiller med til morgendagens træningskamp. Han må på forhånd se bort fra Mathias Bersang og Oliver I. Pedersen, der fortsat er plaget af skader, mens Frederik Buur og Andreas Kock, ikke er vendt hjem fra ferie, og det er ikke afklaret, om Frederik Brandhof er til disposition.

- Til gengæld kan jeg benytte de to mest rutinerede i truppen, John Dyring og tilbagevendte Martin Thomsen, der hver vil få en halvleg, siger Kim Christensen.
 
Skive IK har endnu ikke prøvet at vinde en træningskamp i denne optakt til den nye sæson. Det er blevet til nederlag på 0-3 til Randers FC, 0-1 til Hobro og 1-2 til Silkeborg.
 
Efter træningskampen mod Esbjerg resterer der indtil videre to træningskampe, på lørdag mod Vejle i Højslev og i næste uge mod Thisted på udebane.


  

 

 

 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk