SIK klar til sidste hjemmekamp

Fodbold:

Søndag kl.13.45 spiller SIK sæsonens sidste hjemmekamp på SPAR NORD ARENA, når Helsingør kommer på besøg.

-Sæsonens to første opgør` imod Helsingør har været utroligt tætte og er desværre endt med smalle sejre på henholdvis 1-0 og 2-1 til Nordsjællænderne.

De 2 nederlag i Helsingør har naget SIK rigtig meget, fordi vi var godt med og ret beset burde have haft point i dem begge.

- Helsingør er et rigtig stærkt mandskab og har igennem sæsonen leveret flotte resultater og derfor skal vi præstere vores bedste for at få point søndag.

Samtlige af vores spillere er dog topmotiverede og man mærker tydeligt, at folk er tændte på, at afslutte sæsonen af på bedste vis foran vores trofaste hjemmepublikum.

Vi stiller op til kampen uden en karantæneramt Jens Berthel Askou og de skadede Razak Adebayo, Rasmus Lauritsen og Daniel Krog.

-Følgende spillere er i spil til en startplads; John Dyring, Mikkel Frankock, Emil Zetterquist, Niklas Lindemann, Jesper Henriksen, Frederik Brandhof, Mathias Pedersen, Ruben Nygaard, Mads Eriksen, Jakob Andersen, Ayinde Lawal, Mikkel Cramer, Mikael Uhre, Andreas Albech, Musefiu Ashiru, Oliver I Pedersen, Emil Kobberup. 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk