SIK hentede et flot point i Helsingør

Fodbold:

På en rigtig svær udebane imod et rigtig stærkt Helsingør-mandskab, som senest sidste weekend havde rundbarberet selveste Hobro med 3-0 leverede SIK Young Boys en sublim præstation fra start til slut.

1.halvleg var spillemæssigt en lige affære, hvor begge hold på en god bane forgæves forsøgte, at etablere et spillemæssigt overtag.
Begge mandskaber var farligst på omstillinger og både Helsingør og SIK tilspillede sig et par lige ved og næsten chancer.

Det var en tæt affære helt til slut og fornøjeligt var det, at begge mandskaber jagtede de tre point helt til slutfløjt.
I slutfasen tilspillede SIK sig til kampens to største scoringsmuligheder, da først Frederik Brandhof i det lille målfelt var et halvt skonummer fra, at kunne prikke Jesper Henriksen fremragende tværaflevering i mål. Og kort før tid var det endnu tættere på, da Helsingør-keeperen og forsvarskæmpen Rasmus Minor misforstod hinanden.
En snarrådig Oliver I.P. opfangede misforståelsen og kom alene igennem . Desværre for Oliver blev han presset i skudafviklingen og i stedet for at sende bolden i det tomme mål, ramte afslutningen i stedet indersiden af stolpen og røg på tværs af det tomme mål.

Pyha for en afslutning på kampen efter en intens match, hvor begge hold søgte de 3 point men ret beset kunne konstatere at pointdeling overordnet set var et fair udfald, skriver SIK.

Ingen nævnt, ingen glemt, men kæmpe ros til samtlige unge drenge, som igen ydede og kæmpede en jætteindsats. SIK var oppe imod en rigtig kompetent modstander, som uden tvivl kan blive et ubehageligt bekendtskab for alle modstandere de resterende fem spillerunder.

Der har været sagt og skrevet meget om SIKs unge drenge og hvert et kompliment er mere end velfortjent.
Skive IK Young Boys ligger med blot fem spillerunder tilbage på andenpladsen i 1.division.
- ”Det er vildt, fabelagtigt, surrealistisk, fantastisk og et eventyr uden sammenligning”, skriver SIK.
Næste opgave er søndag kl. 13.45 på hjemmebane på SPAR NORD ARENA tager imod naboerne og de kæmpe oprykningsfavoritter fra Hobro IK.

Sæsonnen igennem har SIK spillet 13 hjemmekampe på SPAR NORD ARENA, hvilket har resulteret i mageløse 11 sejre!

Selvom SIK igen og igen bliver kæmpe underdogs imod stærke Hobro IK, så kommer det unge mandskab helt sikkert til at give den max gas for endnu et godt og brugbart resultat. -Det bliver på papiret David imod Goliat. Men SIK tror alligevel på at Mariager kommer på hårdt arbejde.

Så husk kampen søndag i SPAR NORD ARENA - kom og støt dem, det har de ærligt fortjent!         

Kampfakta:
FC Helsingør – Skive Ik 0-0

Startopstilling:
Emil Kobberup, Emil Søgaard, Rasmus Lauritsen, Christoffer Østergaard, Anders Hagelskjær, John Dyring, Mikkel Frankoch, Mathias Pedersen, Oliver I Pedersen, Frederik Brandhof, Andreas Kock.

Indskiftninger:
74 min. Jeppe Mogensen ind og Andreas Kock ud.
82 min. Jesper Henriksen ind og Oliver I Pedersen ud. 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
17. januar 2019, 15:00
Det er nu muligt at få kostvejledning hos klinisk diætist Siw Dalgaard, som har åbnet klinikken proaktiv diætist i Slotsgade i samarbejde med Fit&Sund og Fysioterapeuterne.
17. januar 2019, 10:00
SET /Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter har pr. 1. marts 2019 ansat Lars Fjalland som direktør.
18. januar 2019, 08:00
Mads Madsen VVS Engros A/S i Roslev nordvest for Skive har lanceret en webbutik, som giver kunderne en tidsmæssig besparelse på omkring 80% af en gennemsnitlig bestilling.
18. januar 2019, 10:00
Hans Jørgen Ravnborg har siden 2016 været direktør med en særlig mission hos Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring