SIK fik ingen sejr men præsterede godt fodboldspil

Foto: Jan Sand
Fodbold:

Til trods for en manglende sejr blev der spillet godt fodbold, da SIK mødte Randers FC i weekenden. Det unge mandskab spillede godt med, men Randers FC var set over hele kampen igennem bedst og vandt da også fortjent med 3-0.

Til trods for at SIK var afsted uden trupspillere som John Dyring, Oliver I Pedersen, Ayinde Lawal, Mathias Pedersen, Andreas Kock, Frederik Brandhof, Mads Grubak, Mathias Bersang samt langtidsskadede Emil Zetterquist, så leverede vores unge mandskab en rigtig fin første testkamp imod Randers FC fra Superligaen.

-Det ærgerlige var, at det var tre trælse scoringer som vi indkasserede. -Det første mål kom midtvejs i første halvleg. Vi fik ikke clearet bolden foran Emil kobberups mål og på returbolden fra kanten af feltet klaskede hjemmeholdets Joni Kaukos bolden i mål. -2-0 scoringen stod der Marvin Pourie på, da han nåede højere end vores midterforsvar i en hovedstødsduel sekunder før pauseteen. I anden halvleg scorede Randrusianerne på et ultratyndt dømt straffespark, skriver SIK.

Bortset fra de indkasserede scoringer opfyldte spillerne de taktiske fokus krav, som var udstukket af cheftræner Kim Kristensen inden kampen, og generelt blev der ydet en rigtig god indsats er vurderingen.

Ingen nævnt, ingen glemt men der var rigtig mange fine individuelle præstationer. -Alle kampklare spillere samt de 4 prøvespillere fik værdifulde meter i benene og konditionelt og fysisk skal der bare fyldes endnu mere på de kommende uger.

Næste testkamp er allerede på tirsdag kl. 14.30, når Superligaholdet fra Hobro Ik kommer på besøg på træningsbane i Egeris.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
20. november 2019, 11:50
Tirsdag aften løb Auto Awards 2019 af stablen, hvor der blev overrakt 24 priser i branchen, ind i mellem et væld af underholdningsindslag leveret af Wallmans og Martin Brygmann som konferencier.
1. november 2019, 08:00
Traditionen tro, afholdes der mange julemarkeder på Skiveegnen. Se listen over julemarkeder her.
21. november 2019, 09:00
SønderCentret Skive elsker julen og julen er jo hjerternes fest, hvor vi skal glæde hinanden og gøre noget godt for hinanden.
21. november 2019, 11:00
Brårup Skole i Skive er den skole i landet, der har den bedste undervisningseffekt, det vil sige evne til at løfte deres elevers faglige niveau.

Find virksomhed
Søg her
Dynamic-it
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring