SIK fik ingen sejr men præsterede godt fodboldspil

Foto: Jan Sand
Fodbold:

Til trods for en manglende sejr blev der spillet godt fodbold, da SIK mødte Randers FC i weekenden. Det unge mandskab spillede godt med, men Randers FC var set over hele kampen igennem bedst og vandt da også fortjent med 3-0.

Til trods for at SIK var afsted uden trupspillere som John Dyring, Oliver I Pedersen, Ayinde Lawal, Mathias Pedersen, Andreas Kock, Frederik Brandhof, Mads Grubak, Mathias Bersang samt langtidsskadede Emil Zetterquist, så leverede vores unge mandskab en rigtig fin første testkamp imod Randers FC fra Superligaen.

-Det ærgerlige var, at det var tre trælse scoringer som vi indkasserede. -Det første mål kom midtvejs i første halvleg. Vi fik ikke clearet bolden foran Emil kobberups mål og på returbolden fra kanten af feltet klaskede hjemmeholdets Joni Kaukos bolden i mål. -2-0 scoringen stod der Marvin Pourie på, da han nåede højere end vores midterforsvar i en hovedstødsduel sekunder før pauseteen. I anden halvleg scorede Randrusianerne på et ultratyndt dømt straffespark, skriver SIK.

Bortset fra de indkasserede scoringer opfyldte spillerne de taktiske fokus krav, som var udstukket af cheftræner Kim Kristensen inden kampen, og generelt blev der ydet en rigtig god indsats er vurderingen.

Ingen nævnt, ingen glemt men der var rigtig mange fine individuelle præstationer. -Alle kampklare spillere samt de 4 prøvespillere fik værdifulde meter i benene og konditionelt og fysisk skal der bare fyldes endnu mere på de kommende uger.

Næste testkamp er allerede på tirsdag kl. 14.30, når Superligaholdet fra Hobro Ik kommer på besøg på træningsbane i Egeris.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
18. september 2018, 15:00
Mange på Skiveegnen kender Staarup Hovedgaard, der ligger få km øst for Skive.
22. august 2018, 15:00
I starten af 70’erne drog købmandssønnen fra Brårup, Ole Fly Plejdrup, ud i verden. Nu er han tilbage i spændende og dynamiske rammer med nyåbnet afdeling på Østerbro 7 i Skive.
30. august 2018, 15:00
Haugen-Gruppen A/S tilbagekalder to partier af Cup Noodles Spicy. Producenten har oplyst, at der er risiko for glasstykker i produktet.
19. september 2018, 11:00
Flere erhvervsfolk fra Skive og omegn fik i aftes afprøvet sangtalentet, da sangeren Anders Blichfeldt gæstede Stoholm Fritids- og Kulturcenter.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring