SIK 1-0 sejr i Pokalkamp

Fodbold:

Tirsdagens pokalkamp i Odder endte med en 1-0 sejr og dermed videre avancement i turneringen.

Det blev aldrig en velspillet fodboldkamp og som ventet blev det fra start til slut en tæt affære.

Afgørelsen faldt kort inde i 2. halvleg, da Frederik Brandhof var over en løs bold i feltet og stensikkert udplacerede Odders målmand.-Efterfølgende blev sejren kørt i hus også selvom der opstod lidt unødvendig spænding og drama, fordi Andreas Albech(indskiftet i pausen) efter blot 20 minutter på banen blev præsenteret for direkte rødt kort efter at have begået en hård tackling på kanten af Odders målfelt.

Generelt var kampen præget af meget duelspil og uden ret mange store målchancer.-Flere af SIK's spillere som på det seneste ikke har fået meget spilletid fik værdifulde meter i benene og desuden sparede SIK spillere som på det seneste har virket lidt slidte.-SIK var afsted uden de skadede; Ayinde Lawal, Ruben Nygaard, Mathias Pedersen, Musefiu Ashiro samt Mads Eriksen.-Derudover kunne Razak Adabayo, Henrik Lindhard, Andreas Kock og Thiago Pinto Borges se hele kampen fra udskiftningsbænken.

Tillykke med debuten til Oliver I Pedersen, som kom ind i 2.halvleg.

SIK glæder sig over 1-0 sejren og kan nu se frem til næste Pokalrunde, hvor holdet skal møde Kolding IF fra 2.division.

Næste kamp er allerede på søndag kl. 15.00, hvor Bet25ligaen skal et smut til Nørreskoven og møde Vejle BK.