SIK Sen scoring sikrede det ene point i Herfølge

Fodbold:

Et hårdt arbejdende Skive-mandskab fik på en sen udligning hevet den ene point med hjem fra søndagens opgør mod HB Køge. Udligningen blev i første omgang tilskrevet Musefio Ashiro, men målscorer var rettelig Mikael Uhre, der inde i det lille felt fik prikket Musefio’s afslutning i nettet.

 

Set over hele kampen kunne det uafgjorte resultat forsvares, omend hjemmeholdet nok havde de største muligheder i løbet af en kamp, der generelt var fattig på store og oplagte målchancer. De få gange det for alvor brændte på foran Skive-målet var Henrik Lindhard en sikker sidste skanse for de gule.  

Første scoring i dagens opgør blev sat ind af hjemmeholdet lige som den første time var ved at være spillet. Efter et hjørnespark kunne Kristian Peddersen heade hjemmeholdet på 1-0.

Største mulighed til SIK’erne udover målet tilfaldt Thiago, da han i første halvleg slap igennem og var alene med Frederik Due i hjemmeholdets mål. Men desværre formåede Thiago ikke at sparke føringsmålet ind.

Næste opgave for Skive-mandskabet er en hjemmekamp mod FC Vestsjælland på fredag. Et opgør som, i lighed med sæsonpremieren, skal spilles i Egeris. Der er kampstart allerede kl. 17.00

Kampfakta:

HB Køge - Skive IK 1–1 (0-0)

Målscorere:

59. min. 1-0 Kristian Pedersen

87. min. 1-1 Mikael Uhre

Startopstilling: Henrik Lindhard, Jesper Nielsen, Jens Berthel Askou, Mads Eriksen, Mikkel Cramer, John Dyring, Mikkel Frankoch, Frederik Brandhof, Jesper Henriksen, Thiago Pinto Borges, Razak Adebayo

Udskiftninger:

65. min. Renato Bueno de V. Marins afløser Razak Adebayo

65. min. Mikael Uhre afløser Frederik Brandhof

82. min. Musefio Ashiru afløser Jesper Henriksen

Advarsler:

HB Køge : Delphin Tshiembe, Randanfah Abu Bakr

Skive: John Dyring, Jesper Nielsen, Thiago Pinto Borges, Razak Adebayo

Tilskuertal: 855

Dommer: Benjamin Willaume-Jantzen

Skrevet af: Lars Vernegaard

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk