Sejr i den anden testkamp

Fodbold:

Cheftræner Kim Kristensen havde på forhånd adviseret, at de første to testkampe imod henholdsvis VFF og Holstebro BK skulle bruges til, at alle skadesfri spillere fra truppen skulle have minimum 45 minutters spilletid i hver kamp.

Ligeledes skulle det i begge kampe afprøves med opstillingen 3-5-2. Som sagt så gjort og i begge kampe har alle kampklare spillere fået værdifulde meter i benene og muligheden for at vise sig frem.

Generelt har indrykket fra kampene været fint, og hidtil ser truppen fysisk ud til at være på det niveau man kan forvente på nuværende tidspunkt i en hård opstartsperiode.

Lørdagens opgør i Egeris, imod et fint spillende Holstebro mandskab, blev vundet med 1-0 på et flot frisparksmål fra spilleren, med den kælne sparketeknik, Mathias Bersang.

Alle kampklare spillere fik luft i lungerne, slap derfra uden skader og kom endnu et skridt nærmere sæsonåbningen i Vejle den 5. Marts.

Forventningen er, at flere af spillerne med småskavanker nærmer sig kampklar, og dermed byder ind på spilletid til de resterende 4 træningskampe.

Fokus er stadig på det fysiske aspekt og som Kim Kristensen udtrykker sig; ”Der bliver arbejde hårdt og godt - og det tegner rigtig spændende med henblik på foråret”.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk