Så gælder det Vendsyssel

Fodbold:

Skive spillede lørdag eftermiddag den tredje træningskamp, som optakt til den kommende forårssæson - og på kunstgræsbanen i Egeris blev det til optaktens første sejr, nemlig 2-1 over Kjellerup fra 2. division.

Allerede, i morgen, onsdag gælder det FC Vendsyssel, der som ”opvarmning” på en træningslejr i Tyrkiet møder Skive IK på den nyanlagte kunstgræsbane i Højslev/Nr. Søby med kampstart kl. 14.30.

I de to foregående træningskampe var det ude blevet til nederlag på 1-2 til Superligaholdet fra Hobro, og seneste 1-1 hjemme mod Thisted.

På et koldt og blæsende anlæg i Egeris kunne cheftræner Anders Gerber lørdag prøve i alt 17 spillere af, og han kunne se Jeppe Mogensen bringe Skive foran 1-0 i starten af 2. halvleg, efter at samme spiller havde misbrugt to store chancer i 1. halvleg.

Kjellerup bragte hurtigt balance i regnskabet, men en halv snes minutter før tid scorede Thomas Dalgaard sejrsmålet.

Skives startopstilling mod Kjellerup: Andreas Raahauge - Christoffer Østergaard, Magnus Riisgaard Jensen, Anders Hagelskjær - Frederik Buur, Ayinde Lawal, Mathias Petersen, Bardhec Bytiqi - Thomas Santos, Jeppe Mogensen - Thomas Dalgaard.