SIK om nederlaget i Helsingør

Fodbold:

SIK udtaler: Søndagens kamp i Helsingør blev hverken den store spillemæssige eller chanceskabende oplevelse for de 1.181 tilskuere.-Det oplagte og mest retfærdige resultat havde været 0-0 på en dag. hvor ingen af de to hold producerede mere end 1 til 2 målchancer.-Det blev en taktisk affære, hvor begge hold var afventende og havde fokus på ikke, at åbne sig op.-Den første del af første halvleg havde Helsingør et marginalt overtag i kampen og var bedst på bolden og vandt de fleste andenbolde.-Det sidste kvarter inden pauseteen kom vi bedre med og fik et lille overtag i de fleste af spillets facetter.

2.halvleg blev ikke væsentlig anderledes og nærmest logisk skulle det blive en tilfældighed som afgjorde kampens udfald.

Kort efter pausen ville hjemmeholdets Alexandar Lazarevic fra venstresiden slå et indlæg.-Desværre for os ramte han bolden skævt og med hjælp fra vinden sejlede bolden i en blød bue over tilbagevendte Daniel Krog og op i modsatte målhjørne.

Det var en mavepuster af de helt store, eftersom man objektivt betragtet ikke sad med fornemmelsen af, at der skulle komme en scoring fra hjemmeholdet.

Nede med et 1-0 forsøgte vi os med et par offensive udskiftninger, men desværre uden at vi for alvor fik sat et godt organiseret Helsingør-mandskab under pres.

Tættest på udligningen kom Emil Zetterquist kort før slutfløjt med et skudforsøg midt i målfeltet.- Men symptomatisk for vores manglende skarphed på dagen blev chancen aldrig rigtig for alvor farlig.

Derfor sluttede det med et møgærgerligt og ubrugeligt 1-0 nedelag, som bestemt ikke gjorde den lange bustur hjem til Skive kortere.

Vi skal op på hesten igen og allerede fredag kl. 19.00 hjemme på fort SPAR NORD ARENA får vi en ny chance, når AC Horsens kommer på besøg.

Kampfakta;

FC Helsingør - Skive IK 1-0 (0-0)

50 min. 1-0 Alexandar Lazarevic

Startopstilling;

Daniel Krog, Jesper Nielsen, Jens Berthel Askou, Jakob Andersen, Mikkel Cramer, John Dyring, Ayinde Lawal, Frederik Brandhof, Jesper Henriksen, Thiago Pinto Borges, Razak Adebayo.

Indskiftninger;

55 min. ind Mikkel Frankoch og ud Ayinde Lawal

67 min. ind Mikael Uhre og ud Razak Adebayou

77 min. ind Emil Zetterquist og ud Frederik Brandhof

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk