Premieren gik ikke Skives vej

Foto: Jan Sand
Fodbold:

Premieren på forårssæsonen i NordicBet-ligaen gik bestemt ikke Skives vej.

Selv indledte Skive forårssæsonen med et nederlag på 0-2 på udebane mod Esbjerg, og samtidig kunne Skives nærmeste redningsplanke, Fremad Amager, tage alle tre points med en 1-0-sejr over den anden nedrykningskandidat, Brabrand.

Det betyder, at Fremad Amager inden den kommende søndags besøg i Skive har et forspring på 12 points. Selvom der stadig er 13 kampe og 39 points i spil, vil temaet for kampen mod Fremad Amager være overlevelse. Kun en sejr tæller i den højspændte kamp om, at sikre Skives forbliven i den næstbedste række.  

Selvom det blev til et nederlag på 0-2 i Esbjerg var Skive absolut ikke to mål dårligere end vestjyderne. 

Skive kom dog bagud allerede efter knap syv minutters spil, da Esbjergs absolutte profil, Anders Dreyer, kunne udnytte et frispark lige uden for feltet og bringe sit hold foran 1-0. Blot et par minutter senere var Skive meget tæt på udligning, men Esbjergs Austin kunne nærmest på målstregen i samme sekvens redde nærgående forsøg fra Mathias Pedersen og Mathias Bersang.

Skive sad på spillet i første halvleg, hvor de nærmest holdt Esbjerg fra fadet. Det blev også til et par gode forsøg til Anders Hagelskjær og Frederik Brandhof, men i begge tilfælde kunne vestjydernes målmand Jeppe Højbjerg redde kastanjerne ud af ilden.

I anden halvleg kom Esbjerg mere med i spillet, men uden at kunne spille sig til de afgørende målchancer. Det var først i kampens overtid at Esbjerg kunne slå sejren på 2-0 fast. Skive fik et frispark omkring midtercirklen og med 92.45 på stadionuret blev næsten alle mand sendt frem i håbet om at skaffe en udligning, men i stedet kunne Esbjerg opsnappe bolden og spille sig til en kontra.  

Fire mod to kunne Mads Larsen på kun 16 år score sit første mål på Esbjergs førstehold. Efter kampen var både Christoffer Østergaard og Frederik Brandhof tilfreds med indsatsen, men bestemt ikke med resultatet.

"- Der var meget, der var godkendt i premieren, og kan vi yde den samme indsats i de kommende kampe, skal der nok komme point på kontoen. Den gode indsats burde have givet point, og måske endda en sejr, hvis vi havde haft heldet med os", sagde Christoffer Østergaard, der var valgt som anfører til forårets første opgør.

"- Vi havde chancer til et-to mål, men manglede den sidste skarphed i de afgørende situationer", sagde Frederik Brandhof. 

"- Der var mange gode ting, at tage med til de næste 13 kampe. Vi tror på en redning og det var også den stemning, der var i omklædningsrummet efter kampen", mener Frederik Brandhof. 

Skives startopstilling: Aleksandar Stankovic - Emil Søgaard, Christoffer Østergaard og Anders Hagelskjær - Mikkel Frandsen, Mathias Pedersen, Ayinde Lawal og Bardhec Bytyqi - Frederik Brandhof, ThomasDalgaard og Mathias Bersang.  

Udskiftninger: 
67. min.: Mathias Bersang ud - Thomas Santos ind
72. min.: Thomas Dalgaard ud - Jeppe Mogensen ind
80. min.:  Bardhec Bytyqi ud - Frederik Buur ind      

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
5. juli 2019, 09:00
Sundsøre Festival 2019 afholdes den sidste weekend i juli fra den 26.-27. juli. Det bliver et par dage fyldt med musik.
16. maj 2019, 11:00
Fra torsdag den 23. maj til lørdag den 25. maj afholder Roslev byfest. Det bliver tre dage fyldt med aktiviteter for hele familien.
15. juli 2019, 09:00
Den 22.-27. juli 2019 er Spøttrup Borg omdannet til et stort middelaldermarked, hvor både danske og udenlandske aktører deltager.
19. juni 2019, 16:00
Søndag den 23. juni afholdes der traditionen tro Sankt Hans aften mange steder i Skive, Salling og Fjends.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring