Pragtpræstation for Skive IK, men ingen point!

Fodbold:

Kampen på CASA ARENA i Horsens søndag eftermiddag blev en lige og tæt affære mellem 2 tændte mandskaber, som gav hinanden en fantastisk fodboldkamp.

Skive IK begyndte kampen på flotteste vis og de første 8 minutter pressede de hjemmeholdet langt tilbage på banen.

AC Horsens kom efterfølgende bedre med i kampen, og i den resterende del af 1. halvleg bølgede spillet frem og tilbage.

De store chancer lod vente på sig, og eneste mål før pausen blev signeret af rækkens farligste angriber Kjarten Finnborgasson, da han kort før pausefløjt scorede til 1-0.

Generelt var det en fair spillet kamp, men der blev gået til stålet og det var tydeligt at Skive IK var oppe imod rækkens, i særklasse, stærkeste mandskab.

I 2. halvleg forsatte det med at være en lige affære og på stort set alle parametre matchede Skive-IK den gule fare.

Måltavlen kom for alvor i brug efter pausen; Første gang, da Mikael Uhre fortjent udlignede efter 60 minutters spil. Sidenhen bragte hjemmeholdets anfører Mathias Nielsen igen de gule foran, med et fladt og godt placeret spark, fra kanten af Skive IKs målfelt. Andreas Albech var manden bag 2-2 udligningen i det 83. minut, og dermed lignede det et fortjent uafgjort slutfacit.

Ros til begge mandskaber for at gå efter sejren. I overtiden var Mikael Uhre et mulehår fra, at slippe alene igennem fra banens midte, men en heroisk kæmpende Horsens-forsvarsspiller forhindrede dette med en langstrakt tåspids.

Få sekunder efter blev bolden sparket i Skive IKs mål, da en helt fri Bubacarr Sanneh kunne lukke kampen til 3-2 til AC Horsens.

Kampfakta:
AC Horsens – Skive IK  3-2 (1-0)
40 min. 1-0 Kjartan Finnborgasson
60 min. 1-1 Mikael Uhre
73 min. 2-1 Mathias Nielsen
83 min. 2-2 Andreas Albech
93 min. 3-2 Bubacarr Sanneh

Startopstilling: Emil Kobberup, Jakob Andersen, Jens Berthel Askou, Rasmus Lauritsen, Andreas Albech, Mikkel Frankoch, Mikkel Cramer, Mathias Pedersen, Ayinde Lawal, Frederik Brandhof, Mikael Uhre.

Indskiftninger:
77 min. Jesper Henriksen ind og Frederik Brandhof ud.
82 min. John Dyring ind og Ayinde Lawal ud.
82 min, Emil Zetterquist ind og Mathias Pedersen ud.