Ny spiller til SIK

Fodbold:

Så nærmer transfervinduet sig sin afslutning og i ellevte time har Skive IK indgået en lejeaftale for foråret med 22 årige Jeff Mensah fra Viborg FF.

Sports- og talentchef Jesper Larsen udtaler således:
-Jeff er udover at være en kvalitetsspiller, prototypen på en spiller vi rigtig gerne vil arbejde med i SIK; Ung, ærgerrig, ydmyg, hårdtarbejdende, fleksibel og villig til at hele tiden at lære nyt.

Jeff har altid været et stort talent og skrev allerede som 15 årig sin første kontrakt i Domkirkebyen.-Siden er det blevet til 80 kampe for klubbens bedste mandskab i Superligaen og 1.division.-Derudover tæller CVèt 7 kampe på diverse ungdomslandshold. Jeff kan dække de fleste pladser på banen, men gør sig primært på den central midtbane samt på kant positionerne. Ingen tvivl om, at den unge mand passer perfekt ind i Skive IK, både på og udenfor banen, så vores forventninger går på, at vores stærke kollektiv med tilgangen af Jeff er blevet kraftigt forstærket.

-Vi får tilført en sulten felt til felt spiller med masser af fart i benene og som altid giver 100 % for holdet slutter Jesper Larsen

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk