Nederlag i sidste test!

Fodbold:

Vinterens sidste testkamp imod Hobro IK blev en blandet oplevelse for Skives unge mandskab.

I åbent spil var der rigtig mange positive tendenser, som Skive IK kan tage med videre. og i perioder af kampen spillede de rigtig god, hurtig og chanceskabende fodbold.

Til gengæld var Skives åbning på kampen et grimt deja-vu på efterårets første opgør imod de fysisk stærke Hobro-spillere.

"Vi var slet ikke i omdrejninger fra kampens start, og kæmpe cadeu herfra til et tændt Hobro-mandskab, som i kampens indledning var minimum et par niveauer over os på alle målbare parametre. Vi blev i den grad straffet af Hjemmeholdet som viste vejen med parathed, power og fysik som i den grad overmatchede os." fortæller cheftræner Kim Kristensen fra Skive IK og forsætter: "Vi burde havde scoret flere kasser undevejs, men 4-1 nederlaget var på baggrund af ovenstående et fair resultat og ingen tvivl om, at vi alle fik et wake-up call om hvad som venter os, når turneringen skydes igang søndag i Vejle."

Konditionelt og fysisk er Skive-holdet hvor de skal være - og med nogle gode træningspas i benene de kommende dage, så skal cheftræner Kim Kristensen nok få sat en slagkraftig trup sammen til premieren i Vejle.

Kampen blev desværre skæmmet af, hvad der lignede en grim knæskade til hjemmeholdets Edgar Babayan.

Ellers var det fra kampen værd at bemærke, at Oliver I Pedersen havde sidste fod på Skives enlige scoring. "Vi slap afsted fra kampen uden yderligere skavanker og generelt lysner det på skadesfronten i truppen." fortæller Kim Kristensen og forsætter "Vores 2. halvleg var klart bedre end vores 1.halvleg - og kan vi bygge videre på de sidste 45 minutter, så bliver det helt sikkert en spændende sæsonåbner på søndag i Vejle."

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk