Mikkel Jespersen vender hjem til Skive

Fodbold:

SIK har hentet den tidligere superliga-spiller Mikkel Jespersen hjem, med hjælp fra et hold af klubbens sponsorer.

Mikkel Jespersen er tilbage i den gule og blå SIK-trøje, efter 3 år i henholdsvis AC Horsens og Viborg FF. Sidst Mikkel var i klubben, blev det til 60 kampe og 15 mål, og nu er han igen klar til at tørne ud for skibonitterne, hvor han har underskrevet en aftale frem til sommeren 2019.

- Vi er rigtig glade for den her aftale. Mikkel vil uden tvivl blive en vigtig profil for os, da han er en alsidig spiller, der kan spille mange pladser. Samtidig er han en vindertype, der kommer med den rette mentalitet og indstilling. Vi har ikke været i tvivl om, at vi har været interesseret i at få en aftale på plads med det samme, da muligheden bød sig, siger Sportschef Rasmus Brandhof.

Aftalen med den tidligere Superliga-spiller er kommet i hus med hjælp fra et hold blandt klubbens mange sponsorer. En økonomisk håndsrækning i jagten på den nye forstærkning og klubben nåede i mål. Det betyder, at Mikkel Jespensen i dag har sat sin underskrift og nu kan kalde sig SIK-spiller et år frem.

Mikkel Jespersen hilser på resten af truppen allerede i aften, når han igen betræder græsset på Egeris Idrætsanlæg og begynder træningen.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk