Lawie har forlænget med SIK

Fodbold:

Det er en fornøjelse for Skive IK, at kunne oplyse, at de netop har underskrevet en 1-årig kontraktforlængelse med midtbaneprofilen Ayinde Jamiu Lawal. Lawals kontrakt stod til udløb til sommer, men med den nye kontrakt har de nu papir på hinanden frem til 30/6-2018.

Fra Skive IK fortæller de: "28-årige Lawal er uden tvivl en af de absolut bedste på sin position i 1.division. Hans fysik er ganske enkelt enestående, hvilket gør at han sjældent taber en duel eller nærkamp. Han er endsige god på bolden, og hans presspil er i en klasse for sig. Det er tydeligt at han er glad, og stortrives i den gule trøje - og man kan altid regne med en benhård og dedikeret arbejdsindsats fra det Nigerianske muskelbundt. Han er en rigtig holdspiller, som altid bidrager maksimalt til kollektivet."

I Skive IK er de naturligvis rigtig stolte over aftalen med den sympatiske midtbaneprofil og det er bestemt medvirkende til, at de centralt på midtbanen fremover ser rigtig, rigtig stærke ud.

Lawie ser rigtig meget frem til at blive boende i byen, og fortæller: "Skive er simpelthen fyldt med så mange dejlige, imødekommende og venlige mennesker. Skive IK er min klub, og Skive by er blevet hvor min kone, vores 3 børn og jeg føler os hjemme. Vi har en ekstrem ung, og talentfuld, spillertrup i SIK, og som en af de mest rutinerede spillere vil jeg elske også fremadrettet at gå forrest, og med benhårdt arbejde vise vejen for vores mange talenter."

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk