Klart nederlag for SIK

Foto: Worm Photo
Fodbold:

Søndagens tur til Falster og mødet med oprykkerne fra Nykøbing FC blev på mange måder en lang tur. Efter en godkendt første halvleg, faldt SIK’erne fra hinanden efter pausen, og hjemmeholdet kunne tage en sikker, og fuld fortjent, sejr på hele 4-0.

I en jævnbyridg første halvleg bølgede spillet frem og tilbage, i noget der, i perioder, nærmest var indianerfodbold. Begge mandskaber havde muligheder for at sætte føringsmålet ind, men skarpheden manglede i begge ender.

Indledning på anden halvleg lignede til forveksling første halvleg. Hjemmeholdet satsede hele butikken fremad på banen, og dette gav, som før pausen, muligheder for de gule på omstillinger. Største mulighed for føringsmålet kom syv minutter efter pausen. Ved bagerste stolpe flugtede Jesper Henriksen på mål, men Thomas Villadsen i hjemmeholdets mål hev en feberredning frem, og dermed stadig ingen scoringer.

Scoring kom der i næste angreb, og desværre var det i den forkerte ende. Efter et hjørnespark kunne Kasper Jensen bringe hjemmeholdet i front. Efter scoringen overtog Nykøbing FC  fuldstændigt styringen, og i en periode på 15-20 minutter, var der klasseforskel på de to mandskaber.

Allerede på torsdag får Skive-drengene muligheden for at rejse sig, når det hjemme på SPAR NORD Arena, gælder opgøret mod Superliga-nedrykkerne fra Hobro.

Kampfakta:
Nykøbing FC - Skive IK 4-0 (0-0)

Målscorere:
53. min. Kasper Jensen
64. min. Mads Kaalund
66. min. Lars Plejdrup
82. min. Jan Berner

Startopstilling: Emil Kobberup, Emil Søgaard, Mads Eriksen, Christoffer Østergaard, Rasmus Nørskov Larsen, John Dyring, Mikkel Frankoch, Oliver I. Pedersen, Jesper Henriksen, Mathias Bersang, Jeppe Mogensen

Udskiftninger:
63. min. Mathias Pedersen afløser John Dyring
69. min. Andreas Kock afløser Jeppe Mogensen
80. min. Frederik Buur afløser Mathias Bersang

Advarsler:
Nykøbing: Lars Plejdrup
Skive: John Dyring

Tilskuertal: 1.043

Dommer: Benjamin Helm Svedborg

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
7. oktober 2019, 13:00
Hvor går man(d) hen, når livet gør ondt? Frivilligcenter Skive starter et effektivt gruppetilbud kaldet ’Kom Videre Mand’ op. Der er plads til 8 mænd der gerne vil videre i hver gruppe.
14. oktober 2019, 11:00
Kursuscentret.nu på EUC Nordvest og Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest har indgået en samarbejdsaftale om den Lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse.
1. oktober 2019, 14:00
Gå på opdagelse på den gamle middelalderborg, hvor der fra vægtergangene er udkig til sø, fjord og helt ude i horisonten ses Mors.
15. oktober 2019, 09:00
Torsdag den 17. oktober fra klokken 19.00 - 20.30, afholder Skive Y´s Men´s loppemarked i Spildophallen.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring