To bestyrelser under ét tag?

Fodbold:

Bestyrelserne i Skive IK moderklub og Eliten A/S arbejder fortsat på mulighederne for en samarbejdsmodel, hvor bestyrelserne/klubben samles ”under ét tag”.

I dag varetages bestyrelsesarbejdet af to bestyrelser, hver med en formand, en næstformand, en kasserer og øvrige bestyrelsesmedlemmer. Herudover har begge bestyrelser ansat administrativt personale. Mange af de driftsmæssige opgaver bliver dermed bearbejdet af begge bestyrelser og medfører på mange områder dobbeltarbejde for både bestyrelse og ansatte.

Formålet skal være: en minimering eller udelukkelse af dobbeltarbejde, at de frivillige kræfter bruges mere effektivt og konstruktivt, og hvor samarbejdet og synergieffekter bedrer arbejdsforholdene, udviklingsmulighederne og de sportslige præstationer i den samlede klub. Færre dobbelt kasketter og mere tid til det man gerne vil arbejde med.

Det har tidligere været annonceret, at et informationsmøde ville blive gennemført den 14. april 2015.
De to bestyrelser er blevet enige om at udskyde datoen for informationsmødet.

Størstedelen af bestyrelsen i moderklubben er nyvalgte og der er behov for tid til at sætte sig ind i fordele og ulemper ved modellerne og sammen få gravet det spadestik dybere, som der blev givet grønt lys til på informationsmødet i foråret 2014.

Dato for informationsmødet vil blive offentliggjort senere. Ønsket er at gennemføre informationsmødet inden sommerpausen.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk