Hancock Arena er den nye hjemmebane for SIK

Foto: Jan Sand
Fodbold:

Det lokale bryggeri Hancock Bryggerierne overtager pr. 1. juli 2018 frem til 1. januar 2022 stadionnavnet, som fremover bliver Hancock Arena.

Skive IK Elite kan med stor glæde præsentere Hancock Bryggerierne som ny arena- og -hovedsponsor sammen med Fredsø Vognmandsforretning ApS, Stykgodscentret Skive A/S og Kaj Ove Madsen A/S

Sponsor- og eventchef Lars Bræmer er både glad, og stolt, på klubbens vegne over at en lokalkendt virksomhed, som Hancock nu er en del af Skive IK Elite. 

Lars Bræmer er helt sikker på at både de øvrige sponsorer, tilskuere og klubbens supportere vil blive glade for den nye aftale. 

I samarbejdet med Hancock vil Skive IK Elite gøre det til en festlig oplevelse at komme på Hancock Arena, og de vil begge have fokus på udvikling af flere kommercielle tiltag. Parterne lufter således tankerne om at sætte fut i fan-kulturen på Hancock Arena. Det kan blandt andet ske ved at fans, til en favorabel pris, køber en såkaldt supporter-pakke, der indeholder årskort, spillertrøje og adgang til et særskilt fan-område med udskænkning til favorable priser - og andre spændende tiltag med blandt andet træner- og spillerbesøg. Skive IK vil senere offentliggøre hele supporter-pakken.

"Hancock og Skive IK Elite er et godt brand for Skive Kommune - synes vi da selv! Vi har begge en lang, og stolt, historie som har sat Skive på landkortet", slutter Lars Bræmer.

"Vi er utrolig glade for at være mere aktiv i støtten til Skive IK", siger direktør og brygmester Peter Strange Nielsen, der er fjerde generation i Hancock Bryggerierne A/S, der i mere end 127 år har været i samme families eje. Han var ved offentliggørelsen af Hancocks rolle, som stadion-sponsor og hovedsponsor, suppleret af bryggeriernes fadølsansvarlige, Henrik Nielsen.

De fortæller, at de foruden sponsoratet i Skive IK også er økonomisk involveret i superligaklubben Hobro, ligesom de gennem årene også har oparbejdet et større antal sponsorater i lokale idrætsklubber og foreninger af forskellig art.

"Vi vil gerne gøre Hancock kendt som et bryggeri, der er berømt for sine øl og sodavand", siger Henrik Nielsen, og forsætter: "Det er vi allerede i et stort område i Jylland, men vi tror at et sponsorat i fodbolden og SIK kan være med at udbrede kendskabet til Hancock til et langt større område, og gerne til hele landet".

Peter Strange Nielsen glæder sig over, at være med i den gruppe af hovedsponsorer, der gennem deres økonomiske støtte forhåbentlig skal være med til at gøre det lettere for Skive IK, at vende tilbage mod toppen af dansk fodbold.

 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
20. november 2019, 11:50
Tirsdag aften løb Auto Awards 2019 af stablen, hvor der blev overrakt 24 priser i branchen, ind i mellem et væld af underholdningsindslag leveret af Wallmans og Martin Brygmann som konferencier.
1. november 2019, 08:00
Traditionen tro, afholdes der mange julemarkeder på Skiveegnen. Se listen over julemarkeder her.
20. november 2019, 15:00
Skibet ankommer fra St. Petersborg/Rusland med ca. 2.400 cbm. lærketræ i pakker til Wimex/Moland Gruppen.
20. november 2019, 13:00
Ja, mener Ungeudvalget – og de unge skal i højere grad være med til at udvikle den

Find virksomhed
Søg her
Dynamic-it
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring