Godkendt indsats i Hobro

Fodbold:

Tirsdag eftermiddag skulle Skive prøve den aktuelle form af i årets første træningskamp på udebane mod superligaklubben Hobro, og det blev en absolut godkendt præstation, selvom Skive tabte med 1-2, efter 1-1 ved pausen.

Selvom Hobro er længere fremme i forberedelserne, og skal være klar til sæsonstart allerede om knap tre uger den 12. februar, var der ikke væsentlig  forskel på de to hold. 

Cheftræner Anders Gerber benyttede den første træningskamp til dels af prøve flere nye spillere, dels at afprøve en række nye spilkoncepter. Blandt andet en meget markant femback-kæde, som Hobro havde overraskende svært ved  at trænge igennem.

Hobro kom foran efter en halv times spil efter, at Skive var kommet godt ud til kampen og tilstillede sig et par store chancer. Hobro var dog også nærgående, og Aleksandar Stankovic, der var valgt som målmand, måtte præstere en feberredning for at forhindre en scoring, men på det efterfølgende hjørnespark fik Skive ikke clearet nok og superligaens topscorer Paal Alexander Kirkevold, kunne score til 1-0.

Kort før pausen fik Skive udlignet, da Thomas Dalgaard sendte et indlæg mod fjerneste stolpe, hvor en Hobro-forsvarer sjuskede med en tilbagelægning og Frederik Buur kunne score i to forsøg i et tomt mål.

Det var en velfortjent opmuntring til Frederik Buur, der spillede hele kampen og viste en utrolig energisk indsats på positionen som wingback.

Efter en halv snes minutters spil i 2. halvleg scorede Mikkel Pedersen Hobros sejrsmål. En høj bold blev sendt frem mod Skives straffesparkfelt, hvor Mikkel Pedersen nåede bolden først og med en perfekt helflugter passerede Stankovic.

Skive havde midt i halvlegen bolden i mål til udligning efter et flot opspil, men desværre var Jeppe Mogensen i offside-position. 

- "Jeg synes der blev vist flere fine takter mod et Hobro-hold i stærkeste opstilling, men i perioder var det også tydeligt at Hobro er længere fremme i forberedelserne end os. Vi har stadig noget at arbejde med", sagde Anders Gerber efter kampen.

Startopstilling i Hobro: Aleksandar Stankovic - Christoffer Østergaard, Magnus Risgaard Jensen, Anders Hagelskjær - Mikkel Frandsen, Ayinde Lawal, Mathias Petersen, Frederik Buur - Onur Albayrak, Thomas Santos - Thomas Dalgaard.  

På bænken i 1. halvleg: Andreas Raahauge,  Emil Søgaard, Andreas Murbech, Nicolaj Køhlert, Martin Thomsen, Jeppe Mogensen og Jesper Henriksen.  

Udskiftninger i pausen:  Ud: Magnus Risgaard Jensen, Mikkel Frandsen, Thomas Dalgaard, Mathias Pedersen, Ayinde Lawal og Thomas Santos. Ind: Emil Søgaard, Andreas Murbech, Nicolaj Køhlert, Martin Thomsen, Jeppe Mogensen og Jesper Henriksen.  

32. minut i 2. halvleg: Christoffer Østergaard ud og Thomas Santos ind.  

 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
5. juli 2019, 09:00
Sundsøre Festival 2019 afholdes den sidste weekend i juli fra den 26.-27. juli. Det bliver et par dage fyldt med musik.
16. maj 2019, 11:00
Fra torsdag den 23. maj til lørdag den 25. maj afholder Roslev byfest. Det bliver tre dage fyldt med aktiviteter for hele familien.
15. juli 2019, 09:00
Den 22.-27. juli 2019 er Spøttrup Borg omdannet til et stort middelaldermarked, hvor både danske og udenlandske aktører deltager.
19. juni 2019, 16:00
Søndag den 23. juni afholdes der traditionen tro Sankt Hans aften mange steder i Skive, Salling og Fjends.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring