Gerber fik ikke sejr i hjemmebanedebut

Foto: Jan Sand
Fodbold:

Cheftræner Anders Gerber fik blomster inden lokalopgøret mod Viborg, da det efter to udekampe var hans debut i cheftrænerstolen på hjemmebanen Spar Nord Arena, men spillerne formåede ikke at give ham en sejr i debutkampen.

Viborg vandt 3-1 efter, at have domineret ikke mindst i anden halvleg, hvor sejren reelt blev cementeret.

- Vi kan ikke være tilfreds med vores indsats - specielt ikke i anden halvleg, sagde Anders Gerber efter kampen, og forsætter: - Der er ting vi kan tage med fra kampen, og ting vi kan gøre bedre. Nu er det min opgave at få pilen til at pege fremad og det gør den også, når vi mødes på træningsbanen mandag.

Skive var kommet rigtig flot ud til kampen, og blandt andet havde et stort tilbud til Thomas Dalgaard, der på en flot frispilning over en halv banelængde fra Martin Thomsen forgæves forsøgt at runde målmanden, kunne Viborg i det 36. minut slå kontra.

Anders Hagelskjær havde et blodtab ude i siden, som førte til et hjørnespark til Viborg, og på det havnede bolden hos Jeppe Grønning, der på akrobatisk vis kunne flugte bolden i mal til 1-0.

I anden halvleg øgede Viborg til 2-0 efter 20 minutters spil, da den tidligere Skive-spiller Andreas Albers stod det helt rigtige sted efter, at Skives målmand Andreas Raahauge havde halvklaret et skudforsøg.

Skive forsøgte med en dobbeltudskiftning - Jesper Henriksen og Mikkel Frandsen gik ud og Mathias Bersang og Simon Sterring kom på banen, men blot fire minutter efter den første scoring, og et par minutter efter udskiftningerne, kunne Jonas Kamper fra 25 meter kanonere bolden i mål til 3-0.

Og så var den kamp ligesom overstået. Det betød, at Skive fik overladt lidt af initiativet, og med en halv snes minutter tilbage kunne Thomas Dalgaard udnytte et blodtab fra en Viborg-spiller, som alene med målmanden kunne score til 1-3, som blev slutresultatet.

Skives startopstilling: Andreas Raahauge - Emil Søgaard, Andreas Murbeck, Magnus Riisgaard Jensen, Anders Hagelskjær - Martin Thomsen, Ayinde Laval, Frederik Brandhof - Mikkel Frandsen, Jesper Henriksen - Thomas Dalgaard

Udskiftninger:
68. minut: Jesper Henriksen ud - Mathias Bersang ind, Mikkel Frandsen ud - Simon Sterring ind
76. minut: Frederik Brandhof ud - Oliver I. Pedersen ind

 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
20. marts 2019, 12:00
Mandag den 18. marts kunne Kære Børn i Skive løfte sløret for en nyhed de havde glædet sig til at dele.
20. marts 2019, 14:00
Adrenalin og hestekræfter er kodeordet, når Breum Borger- og Landboforening, Global Pigs og AMK (Aarhus Motorklub) den 15. juni spærrer gaderne i Breum af
20. marts 2019, 14:00
Salling Group tilbagekalder Ready to EAT salat, Grillet kyllingefilet, pasta og yoghurtdressing, grundet udeklareret allergene (sennep).
19. marts 2019, 14:30
Endnu en god grund til at besøge Fur.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring