Gerber fik ikke sejr i hjemmebanedebut

Foto: Jan Sand
Fodbold:

Cheftræner Anders Gerber fik blomster inden lokalopgøret mod Viborg, da det efter to udekampe var hans debut i cheftrænerstolen på hjemmebanen Spar Nord Arena, men spillerne formåede ikke at give ham en sejr i debutkampen.

Viborg vandt 3-1 efter, at have domineret ikke mindst i anden halvleg, hvor sejren reelt blev cementeret.

- Vi kan ikke være tilfreds med vores indsats - specielt ikke i anden halvleg, sagde Anders Gerber efter kampen, og forsætter: - Der er ting vi kan tage med fra kampen, og ting vi kan gøre bedre. Nu er det min opgave at få pilen til at pege fremad og det gør den også, når vi mødes på træningsbanen mandag.

Skive var kommet rigtig flot ud til kampen, og blandt andet havde et stort tilbud til Thomas Dalgaard, der på en flot frispilning over en halv banelængde fra Martin Thomsen forgæves forsøgt at runde målmanden, kunne Viborg i det 36. minut slå kontra.

Anders Hagelskjær havde et blodtab ude i siden, som førte til et hjørnespark til Viborg, og på det havnede bolden hos Jeppe Grønning, der på akrobatisk vis kunne flugte bolden i mal til 1-0.

I anden halvleg øgede Viborg til 2-0 efter 20 minutters spil, da den tidligere Skive-spiller Andreas Albers stod det helt rigtige sted efter, at Skives målmand Andreas Raahauge havde halvklaret et skudforsøg.

Skive forsøgte med en dobbeltudskiftning - Jesper Henriksen og Mikkel Frandsen gik ud og Mathias Bersang og Simon Sterring kom på banen, men blot fire minutter efter den første scoring, og et par minutter efter udskiftningerne, kunne Jonas Kamper fra 25 meter kanonere bolden i mål til 3-0.

Og så var den kamp ligesom overstået. Det betød, at Skive fik overladt lidt af initiativet, og med en halv snes minutter tilbage kunne Thomas Dalgaard udnytte et blodtab fra en Viborg-spiller, som alene med målmanden kunne score til 1-3, som blev slutresultatet.

Skives startopstilling: Andreas Raahauge - Emil Søgaard, Andreas Murbeck, Magnus Riisgaard Jensen, Anders Hagelskjær - Martin Thomsen, Ayinde Laval, Frederik Brandhof - Mikkel Frandsen, Jesper Henriksen - Thomas Dalgaard

Udskiftninger:
68. minut: Jesper Henriksen ud - Mathias Bersang ind, Mikkel Frandsen ud - Simon Sterring ind
76. minut: Frederik Brandhof ud - Oliver I. Pedersen ind

 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
16. maj 2019, 11:00
Fra torsdag den 23. maj til lørdag den 25. maj afholder Roslev byfest. Det bliver tre dage fyldt med aktiviteter for hele familien.
21. maj 2019, 09:00
Sommerhumøret blev kickstartet ved Rasmus Seebachs første store familiekoncert, som lørdag bragede løs i Mølleparken i Aalborg.
21. maj 2019, 11:00
Efter nogle svære år med blodrøde tal på bundlinjen kan den lokale arbejdsmiljørådgiver, Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest glæde sig over sorte tal for 3. år i træk.
20. maj 2019, 09:00
Energiselskabet Eniig, Skive Kommune og Spar Vest Fonden vil træde ind i ejerkredsen omkring GreenLab Skive A/S.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring