Frederik Brandhof udtaget til landsholdet

Fodbold:

Fra træningslejren i Tyrkiet er der netop indløbet nedenstående e-mail fra sports- og talentchef Jesper Larsen: - Det er en fornøjelse at kunne informere om, at vores stortalent Frederik Brandhof netop er blevet udtaget til U19-holdet, som i næste uge skal spille to landskampe i Montenegro.

Frederik kommer hjem fra vores træningslejr i Tyrkiet sammen med resten af SIK-truppen lørdag aften. Og mandag iklæder han sige den rød/hvide trøje og flyver med U19-landsholdet til Balkan, hvor der spilles tirsdag og torsdag eftermiddag spilles træningskampe mod Montenegro.

De to træningskampe er U19-landsholdets sidste afpudsning inden holdet i slutningen af marts måned ved Elite Round i Frankrig skal forsøge at kvalificere sig til EM. Udtagelsen er et kæmpe skulderklap til Frederik, som de seneste måneder har gennemgået en nærmest eksplosiv udvikling.

Siden sidste turneringskamp blev spillet i efteråret har unge Brandhof ikke ligget på den lade side. Der er blevet trænet særdeles ihærdigt og resultatet har været intet mindre end enestående.

Både rent fysisk og konditionelt er der for alvor lagt på. Fortsætter Frederik denne positive udvikling er min forudsigelse, at både Skive IK og U19-landsholdet får noget at se til og på, slutter Jesper Larsen.

Forfatter: Redigeret af Lars Vernegaard

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk