Flot anden halvleg med ny energi hos SIK

Foto: Jan Sand
Fodbold:

- I anden halvleg kommer vi ud med en helt anden energi. Heldigvis var vi kun bagud 1-0 ved pausen, og det gør jo, at vi lever, siger Skives cheftræner Kim Kristensen til bold.dk efter onsdagens udsatte kamp imod Fredericia, der sluttede 2-2 efter et meget intenst opgør.

Kim Kristensen forsætter: - Og på baggrund af anden halvleg synes jeg, at vi fortjente det ene point. Måske kunne vi også have fået sejren, for vores anden halvleg var flot.

Forud var der gået et horribel første halvleg, hvor Fredericia kom foran efter knap et kvarters spil, og hvor Fredericia gang på gang overspillede Skive. Det blev til to redninger på stregen på oplagte østjyske målchancer, en stor redning af Emil Kobberup på en friløber og tilmed havde Fredericia et brag af et skud på overliggeren.

Skive var dog lige før pausen meget tæt på en udligning efter et hjørnespark. Bolden blev reddet på/over målstregen, Skive-spillerne jublede for mål, men dommeren vinkede afværgende.

Et udlignende mål havde været guld værd, men først syv minutter efter pausen fik Martin Thomsen udlignet til 1-1 efter at Skive havde domineret de første minutter af halvlegen.  Fredericia fik dog atter bragt sig foran efter 63 minutter, og trods Skive-overvægt i spillet, så det ud til, at kampen var afgjort.

Der gik dog kun to minutter, da Skive spillede sig frem til en kæmpechance. Thomas Dalgaards skud blev reddet i første omgang, og det samme gjorde sig gældende på Martin Thomsens skud på riposten, men uheldigt for Fredericia røg bolden ud på benet af den tidligere Skive-spiller Mads Eriksen, og derfra i mål til 2-2, som blev kampens resultat.  

Startopstilling - Skive: Emil Kobberup - Emil Søgaard, Christoffer Østergaard, Andreas Murbeck, Anders Hagelskjær - Martin Thomsen, Ayinde Lawal, Oliver I. Pedersen, Frederik Brandhof - Mathias Pedersen og Thomas Dalgaard.  

Udskiftninger:
70. min.: Mathias Pedersen ud - Andreas Kock ind
77. min.: Oliver I. Pedersen ud - Jeppe Mogensen ind
79. min.: Anders Hagelskjær ud - Mikkel Frandsen ind

 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
5. juli 2019, 09:00
Sundsøre Festival 2019 afholdes den sidste weekend i juli fra den 26.-27. juli. Det bliver et par dage fyldt med musik.
19. juni 2019, 16:00
Søndag den 23. juni afholdes der traditionen tro Sankt Hans aften mange steder i Skive, Salling og Fjends.
15. juli 2019, 09:00
Den 22.-27. juli 2019 er Spøttrup Borg omdannet til et stort middelaldermarked, hvor både danske og udenlandske aktører deltager.
16. maj 2019, 11:00
Fra torsdag den 23. maj til lørdag den 25. maj afholder Roslev byfest. Det bliver tre dage fyldt med aktiviteter for hele familien.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring