Ingen point til SIK

Foto: SIK
Fodbold:

Fra start til slut leverede SIKs unge mandskab endnu en flot indsats imod et rigtig stærkt Vendsyssel-mandskab.

På en fantastisk flot Bredbånd Nord Arena i Hjørring satte hjemmeholdet, fra kampens start, sig på begivenhederne, og helt som ventet skulle SIK i indledningen tage imod mange lange, og høje bolde, op til brølstærke Thomas Dalgaard og Thiago Lenco fra VFF.

Opgaven klarede SIK næsten til UG og kryds og slange, men efter 10 minutters spil begik de defensivt en møgærgerlig fejl. ”Dalgaard nåede højest ved bagerste stolpe, headede på tværs i feltet, og efter for meget tøven stod Christian Overby fri midt for mål og headede Vendelboerne i front”, fortælles der fra SIK.

Efterfølgende kæmpede SIK sig ind i kampen, og selvom det kun ved få lejligheder blev farligt foran hjemmeholdets mål arbejdede de sig stille og roligt ind i kampen.

Det var en tæt spillemæssig affære, men 1-0 stillingen ved pausen kunne sagtens forsvares eftersom, at Daniel krog midtvejs i halvlegen præsterede en flot redning efter frispark, og fik bolden afværget til stolpen.

I 2. halvleg fik SIK flyttet spillet længere frem på banen, og spillede i perioder rigtig flot og fremadrettet fodbold. Vendsyssel derimod lurede hele tiden på omstillinger, og det var tydeligt at de er et klassemandskab i den facet.

I slutfasen var det lige ved og næsten, og de fleste på Bredbånd Nord Arena kunne fornemme, at SIK kom tæt på udligningen.

Tættest på kom arbejdsomme Andreas Kock, da han efter fikst kombinationsspil blev spillet fri med Jesper Christiansen i Vendsyssel målet. Desværre for unge Kock, og de øvrige heroisk kæmpende SIK-spillere, manglede slutproduktet og bolden strøg snert forbi den ene opstander.

Udover at SIK kunne rejse hjem med et ærgerligt nederlag i bagagen måtte de også sluge, at anfører John Dyring og forsvarskrumtappen Christoffer Østergaard begge, tidligt i kampen, måtte udgå med skader.

Kampfakta:
Vendsyssel FF – Skive IK 1-0 (1-0)
10 min. 1-0 Christian Overby

Startopstilling: Daniel Krog, Simon Sterring, Christoffer Østergaard, Mads Eriksen, Emil Søgaard, Ayinde Lwal, John Dyring, Mathias Bersang, Oliver I Pedersen, Frederik Brandhof, Andreas Kock.

Indskiftninger:
16 min. Jesper Henriksen ind og John Dyring ud.
55 min. Rasmus Lauritsen ind og Christoffer Østergaard ud.
72 min. Mathias Pedersen ind og Mathias Bersang ud.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
18. september 2018, 15:00
Mange på Skiveegnen kender Staarup Hovedgaard, der ligger få km øst for Skive.
19. september 2018, 11:00
Flere erhvervsfolk fra Skive og omegn fik i aftes afprøvet sangtalentet, da sangeren Anders Blichfeldt gæstede Stoholm Fritids- og Kulturcenter.
21. september 2018, 12:00
En stolt, glad og totalt overrasket Nadja Broholm fik torsdag 20. september kl. 20 overrakt Skive Sangskriver Festival 2018´s talentpris Mads Langer Prisen.
21. september 2018, 08:00
Agertoften i Skive står for en renovering af både fortov og kantsten, som sættes i gang af Skive Kommunes folk fra entreprenørgården. Fortovsfliser vil blive udskiftet med nye af samme type som eksisterende

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring