Endnu en kraftpræstation!

Fodbold:

Søndag eftermiddag i Aarhus leverede Skives unge mandskab endnu en mandfolkeindsats og eneste minus fra kampen var vel reelt, at de ikke formåede at holde en fortjent 2-0 føring helt til mål.

De første 20 minutter var SIK rigtig gode på bolden og på de fleste parametre en klasse over AGF.-Inden pausen scorede vi to gange på hurtige omstillinger og da AGF samtidig aldrig rigtig blev farlige var 2-0 ved pausen ganske fortjent, lyder det fra SIK-lejren

Det første kvarter af 2.halvleg var Skive stadig i fuld kontrol. Faktisk lige indtil dommertrioen som de eneste på Aarhus stadion ikke kunne se en frisparksforseelse begået på veloplagte Danilo Arrieta.

-Det lignede bestemt en kæmpe dommerfejl, men for at gøre alting værre scorede Kim Aabech så også lige til 2-1 på det efterfølgende indlæg.

Efter reduceringen var Skive IK ikke længere i kontrol og pludselig lignede AGFérne et rigtigt fodboldhold.

-Den resterende del af kampen kom vi under massivt pres og formåede kun sporadisk, at true Aarhusianernes mål og ellers måtte vi forsvare os kampen ud.

2-2 udligningen kom et kvarter før tid og blev sat ind af Mate Vatzadze ved bagerste stolpe.

Yderligere blev der ikke scoret og derfor endte det med pointdeling. Som udgangspunkt et rigtig fint resultat på Aarhus stadion, men kampens forløb og ovenstående omstændigheder in mente gjorde, at de følte sig en smule misfornøjede.

-Der er rigtig mange positive ting vi kan og skal tage med videre og i vores nuværende udgave ligner vi en stor mundfuld for alle hold i 1.division.

Allerede fredag går det løs igen, når Skive på SPAR NORD ARENA tager imod rækkens ubestridte etter i skikkelse af naboerne fra Viborg.

Kampfakta

AGF - Skive IK 2-2 (0-2)

Målscorere:

5. min. 0-1 Danilo Arrieta

15. min. 0-2 Alexander Juel Andersen, selvmål

60. min. 1-2 Kim Aabech

74. min. 2-2 Mate Vatsadze

Startopstilling:

Daniel Krog, Mads Eriksen, Jakob Andersen, Jens Berthel Askou, Mikkel Cramer, Ayinde Lawal, Michael Byskov, Jeff Mensah, Jesper Henriksen, Mikkel Jespersen, Danilo Arrieta

Udskiftninger:

66. min. Kristian Nielsen afløser Michael Byskov

78. min. Emil Zetterquist afløser Danilo Arrieta

84. min. Frederik Brandhof afløser Jesper Henriksen