(Pokaldræberen) har ordet

Fodbold:

Emil (Pokaldræberen) Zetterquist gør status over efteråret 2014 og udtaler:

Efteråret i Skive IK har for mit vedkommende været utrolig spændende og interessant. På Jyllandsserien fik jeg og hele holdet ikke den mest optimale start, Vi tabte de første kampe og jeg havde svært ved at sende bolden i nettet. Som sæsonen skred frem begyndte vi at vinde kampe og samtidig begyndte jeg at score mål og det endte da også med, at vi fik uafgjort i den afgørende kamp mod Herning i sidste spillerunde, og dermed avancerede til forårets Jyllandsserie 1 puljer.

Sideløbende med Jyllandsserien fik jeg chancen for at komme ind og vise hvad jeg kunne i DBU Pokalen mod topholdet fra Vendsyssel fra Nordic-betligaen. Det var en kæmpe oplevelse da det gik op for mig med 10 min tilbage af kampen, at jeg faktisk skulle ind og spille på Spar Nord Arena. Endnu federe blev det, da jeg 5 minutter senere på et hjørnespark fik lov at stå fri midt i feltet og kunne sende bolden i nettet, bag den tidligere landsholdsmålmand Jesper Christiansen. Det gjorde at jeg fik mod på mere, og blev så senere udtaget til den næste pokalkamp mod Marienlyst hvor jeg igen fik chancen sent i kampen og var med til at vende kampen med min scoring til 1-1.

Jeg har siden hen fået lov at træne med truppen hver mandag og føler langsomt at jeg er kommet tæt på truppen og føler mig som en del af fællesskabet.

Jeg er selvfølgelig også taknemmelig og glad for den tillid jeg har fået, både fra trænerstablen og ledelsen i SIK, men også fra folk der på en eller anden måde er tilknyttet til klubben. Jeg håber på at jeg i opstarten til januar kan overbevise Jacob om at jeg skal være en del af holdet fremadrettet.

Jeg er indstillet på at det kræver hårdt arbejde og klar på at give maks gas.

 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk