Dyre fejl blev kostbare for SIK

Fodbold:

Efter fem sejre i træk måtte Skives unge mandskab desværre indkassere et fortjent 3-1 nederlag torsdag aften i Roskilde.

- Banen skal ikke være en undskyldning, da dennes svære beskaffenhed var ens for begge mandskaber. Nederlaget skal derimod findes i en dygtig og kynisk modstander, som straffede os for 3 gedigne fejl igennem kampen, fortælles der fra SIK.

I første halvleg var Roskilde mest på bolden, men ellers var det en lige affære. 1-0 scoringen kom efter en opspilsfejl fra Skives sid,e og hjemmeholdets 2-1 mål var et indlæg fra 40 meter som sejlede urørt i mål.

Brandvarme Mathias Bersang stod for 1-1 udligningen, efter 43 minutters spil, efter en indøvet standardsituation.

I anden halvleg forsøgte Skives unge drenge et comeback, men efter endnu en fejl afgjorde hjemmeholdets Mikkel Nøhr reelt kampen med scoringen til 3-1.

Allerede søndag den 9. April kl. 13.45 spiller Skive-IK igen, når de hjemme på fort SPAR NORD ARENA tager imod Fremad Amager.

Kampfakta:
Fc Roskilde - Skive IK 3-1 (2-1)

20 min. 1-0 Emil Nielsen
43 min. 1-1 Mathias Bersang
46 min. 2-1 Anders Nielsen
56 min. 3-1 Mikkel Nøhr

Startopstilling: Emil Kobberup, Anders Hagelskjær, Rasmus Lauritsen, magnus Jensen, Emil Søgaard, John Dyring, Ayinde Lawal, Frederik Brandhof, Jesper Henriksen, Mathias Bersang, Jeppe Mogensen.

Indskiftninger:
20 min. Mathias Pedersen ind og Rasmus Lauritsen ud.
65 min. Oliver I P ind og Jesper Henriksen ud.
75 min. Jakup Thomsen ind og Mathias Bersang ud.