Det hele afgjort for SIK på ni minutter

Fodbold:

Forud for aftenens opgør på SPAR NORD Arena mod Hobro IK havde cheftræner Kim Kristensen varslet, at hjemmeholdet ville komme på hårdt arbejde mod et af rækkens fysisk stærkeste mandskaber. Og denne forsvarsling kom desværre til at holde stik.

SIK-mandskabet indledte opgøret bedst, og efter seks minutters spil var Jeppe Mogensen meget tæt på, at komme foran Hobro-målmand Jesper Rask, på Mathias Bersangs fine indlæg fra venstre. Men da det første kvarter var overstået begyndte Superliga-nedrykkerne at overtage styringen. Og efter 18 minutter kom føringsmålet; Et hjørnespark fra højre side blev forlænget til bagerste stolpe. Her stod en forholdsvis umarkeret Anders Holvad, som vel nærmest saksesparkede gæsterne i front.

Blot tre minutter senere var den den gal igen. Et hjørnespark – denne gang fra venstre side – blev lagt ind midt i feltet, hvor gæsterne store stærke midterforsvarer Babajide Ogunbiyi kunne stige til vejrs, og sikkert pande bolden ind bag Emil Kobberup til 0-2. Gæsterne fortsatte med at trykke på, og inden den halve time var rundet kunne Wilfried Domoraud efter et indkast, hvor bolden blev forlænget ad tre omgange, øge til 0-3.

Nede med tre mål var SIK’erne for alvor udfordret. Blot få minutter efter 0-3, var Anders Holvad tæt på at udbygge føringen, men heldigvis gik hans afslutning lige forbi fjerneste stolpe. Første store mulighed til hjemmeholdet for reducering kom efter godt en halv times spil. Jeppe Mogensen kom fint til baglinien og slog indlægget. På dette var gæsternes Mads Justesen uhyre tæt på at yde SIK en hjælpende fod, men desværre for hjemmeholdet sneg clearingen sig lige over mål.

Med blot to minutter til pausen kom reduceringen så. Den tidligere Hobro-spiller Mathias Bersang tog sagen i egen hånd. På kanten af feltet tog han turen fra venstre mod højre for til sidst at sætte bolden ind i det lange hjørne uden chance for Jesper Rask i Hobro-målet.

Efter pausen var det atter hjemmeholdet, der kom bedst i gang. Og allerede efter tre minutter fra Jeppe Mogensen tæt på at få træf på et indlæg fra indskiftede Andreas Kock. Og minuttet efter fik Mathias Bersang muligheden på en omstilling efter et Hobro-hjørnespark. Men desværre gik Bersangs afslutning lige over mål.

Resten af opgøret arbejde hjemmeholdet ihærdigt for at komme tilbage i opgøret via en 2-3 reducering. Men gæsterne stod talstærkt og solidt rent defensivt og lurede på muligheden for at fange de gule på en omstilling. Og de helt oplagte muligheder for yderligere reducering kom SIK’erne desværre ikke frem til.

Med et lille kvarter igen af opgøret gav cheftræner Kim Kristensen sæson-debut til Ayinde Lawal, der er klar igen efter en længere skadespause. Lawal og Co. måtte med otte minutter tilbage se netop indskiftede Kasper Lynge Nielsen øge til 1-4, da Rasmus Nørskov Larsen ikke fik clearet i tide. I de døende sekunder var Andreas Kock tæt på at reducere til 2-4 målet, men afslutningen fra unge Kock gik lige forbi den fjerneste opstander.

Næste opgave for Skive er søndag den 28. august, hvor turen går til Hovedstaden og et møde med oprykkerne fra Fremad Amager.

Kampfakta: Skive IK – Hobro IK 1-4 (1-3)

Målscorere:
18. min. 0-1 Anders Holvad
21. min. 0-2 Babiajide Ogunbi
27. min. 0-3 Wilfried Domoraud
44. min. 1-3 Mathias Bersang
82. min. 1-4 Kasper Lynge Nielsen

Startopstilling: Emil Kobberup, Emil Søgaard, Mads Eriksen, Christoffer Østergaard, Rasmus Nørskov Larsen, John Dyring, Mikkel Frankoch, Oliver I. Pedersen, Jesper Henriksen, Mathias Bersang, Jeppe Mogensen

Udskiftninger:
46. min. Mathias Pedersen afløser Mikkel Frankoch
46. min. Andreas Kock afløser Oliver I. Pedersen
77. min. Ayinde Lawal afløser Jesper Henriksen