Cheftræneren hos SIK: Vi mangler skarphed

Foto: Jan Sand
Fodbold:

Skives cheftræner Kim Kristensen var tilfreds med stort set alt – på nær sit holds skarphed i søndagens bundopgør mod FC Roskilde, der endte med et 0-2-nederlag.

- Vi skal ikke have ondt af os selv, men første halvleg var noget af det bedste, vi har leveret. Det var virkelig opløftende. Roskilde har kun en afslutning i hver halvleg og scorer to mål. Det er skarphed og meget flot af dem, siger Kim Kristensen til bold.dk og tilføjer: - Når man ser Andreas Kock løfte bolden over målmanden og lige forbi mål, samt senere sparke bolden på indersiden af stolpen, og i anden halvleg Jeppe Mogensen sparke på sammenføjningen - så er det svært at være sur på spillerne, for de gør egentligt det meste rigtigt.

- Det er underligt at rose sine spillere efter et 0-2-nederlag, men det er jeg tæt på at gøre. Vi kan ikke holde Roskilde nede på færre chancer, end vi gjorde. Det eneste vi manglede var skarpheden i den anden ende, men hvis vi fortsætter på denne måde, ligger der mange point til os. Spørgsmålet er så, om vi kan blive ved sådan her, siger Kim Kristensen til bold.dk.

Skive havde i en stor del af 1. halvleg overvægt i spillet i kampen mod FC Roskilde, og både Jesper Henriksen, Jeppe Mogensen og sidste søndags dobbelte målscorer Andreas Kock havde store chancer, der med en smule held kunne være omsat til mål.

I stedet var det Roskildes veteran Mikkel Thygesen, der efter 34 minutter scorede på en tilfældig chance. Andreas Kock kunne få minutter før pausen havde udlignet, men måtte se sit fornemme skud ramme stolpen og ryge i spil igen.

2. halvleg var kun fire minutter gammel, da Jeppe Mogensen, der var med fra start i stedet for Thomas Dalgaard, havde et kanonskud på trekantsammenføjningen.

Efterhånden som kampen skred frem kunne Roskilde sørge for at dæmme ned for det massive Skive-pres, og i stedet blev det 2-0 i de døende minutter, da Mikkel Thygesen gik en ny tilfældig chance efter indkast og kunne passere Emil Kobberup.

Skives startopstilling: Emil Kobberup - Anders Hagelskjær, Andreas Murbeck, Magnus Riisgaard Jensen, Emil Søgaard - Ayinde Lawal, Mathias Pedersen, Mathias Bersang, Jesper Henriksen - Jeppe Mogensen - Andreas Kock

Udskiftninger:
63. min: Mathias Bersang ud - Oliver I. Pedersen ind
63. min: Jeppe Mogensen ud - Thomas Dalgaard ind
77. min: Anders Hagelskjær ud (skadet ) - Mikkel Frandsen ind        

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
22. marts 2019, 14:00
Banestiens fremtid ligger i dine hænder.
20. marts 2019, 14:00
Adrenalin og hestekræfter er kodeordet, når Breum Borger- og Landboforening, Global Pigs og AMK (Aarhus Motorklub) den 15. juni spærrer gaderne i Breum af
22. marts 2019, 10:00
Bønnelykken A/S tilbagekalder Meal Quick Basis Grønt Blomkålssalat. Produktet indeholder gluten, mælk og soja, som ikke er deklareret.
22. marts 2019, 08:00
Den seneste måneds tid har Midt- og Vestjyllands Politi fået flere anmeldelser om tyveri af gps-udstyr og andet udstyr fra landbrugsmaskiner.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring