Skive-IK belønnet efter fortjeneste i Lyngby

Fodbold:

Søndag eftermiddag fik Skive-IKs unge drenge belønning efter fortjeneste, da de efter en forrygende arbejdsindsats fik 1-1 med hjem fra rækkens suveræne tophold i Kongens Lyngby.

Optakten til kampen var ellers langtfra optimal; Anfører John Dyring, Mads Eriksen, Jakob Andersen og Oliver I Pedersen var alle ude med skader. Frederik Brandhof var ramt af karantæne. Og da Jesper Henriksen og Razak Adebayo i ellevte time måtte melde forfald grundet sygdom blev truppens bredde for alvor testet.

Ovenstående i mente betød blandt andet, at der var debut i startopstillingen til den lokale ungdomsspiller Andreas Kock.

Purunge Kock gik uimponeret til sagen og sammen med de øvrige holdkammerater blev der leveret et sandt arbejdsraseri kampen igennem.

Som ventet blev det en kamp, hvor Lyngby var klart mest i boldbesiddelse og hvor Skive-IK primært fokuserede  på hurtige omstillinger.

Kampen var generelt en chancefattig affære og reelt var det meget begrænset hvad de to keepere blev involveret i.

Frederik Gytkjær stod for hjemmeholdets mål, da han efter 82 minutters spil var over en løs bold i vores lille målfelt og omsatte til 1-0.

Scoringen gjorde, at Skive-IK var tvunget til at skulle satse og heldigvis blev det belønnet. Da viseren viste 89 minutter tog Mathias Pedersen chancen fra 25 meter og via en afretning endte læderet i nettet bag en sagesløs Andreas Larsen i Lyngby-målet til 1-1.

Mere skete der ikke i kampen og derfor endte det med en deler og resultatet var fortjent set i lyset af en heroisk arbejdsindsats, hvor alle kæmpede og sloges for hinanden fra start til slut.

Kampfakta:
Lyngby – Skive IK   1-1  (0-0)
82 min. 1-0 Frederik Gytkjær
89 min. 1-1 Mathias Pedersen

Startopstilling: Daniel Krog, Mikkel Cramer, Jens Berthel Askou, Rasmus Lauritsen, Andreas Albech, Mathias Pedersen, Mikkel Frankoch, Ayinde Lawal, Andreas Kock, Ruben Nygaard, Mikael Uhre.

Indskiftet i 2.halvleg: Musefiu Ashiru og Emil Zetterquist

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
17. januar 2019, 15:00
Det er nu muligt at få kostvejledning hos klinisk diætist Siw Dalgaard, som har åbnet klinikken proaktiv diætist i Slotsgade i samarbejde med Fit&Sund og Fysioterapeuterne.
17. januar 2019, 10:00
SET /Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter har pr. 1. marts 2019 ansat Lars Fjalland som direktør.
18. januar 2019, 08:00
Mads Madsen VVS Engros A/S i Roslev nordvest for Skive har lanceret en webbutik, som giver kunderne en tidsmæssig besparelse på omkring 80% af en gennemsnitlig bestilling.
16. januar 2019, 12:30
Beregninger fra Arbejdstilsynet viser, at arbejdsulykker årligt koster danske virksomheder minimum 5,1 milliarder kroner.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring