21 mand til træningsstart

Foto: Jan Sand
Fodbold:

Ikke færre end 21 spillere var med, da Skive IK’s førsteholdstrup indledte træningen mandag eftermiddag efter en kort vinterpause. 

Efter diverse kontraktafslutninger var langt de fleste spillere fra den tilbageværende trup mødt frem.

Kun John Dyring havde meldt fra med en mindre skade, og Frederik Brandhof, der er solgt til superligaklubben FCM, var med sin nye klub på træningslejr. Skive IK-sportschef Rasmus Brandhof fortæller, at der endnu ikke er noget afgjort omkring Frederik Brandhofs eventuelle fortsatte udleje til Skive i forårssæsonen.

Sportschefen glæder sig til gengæld til at at se nærmere på Onur Albayrak og Aleksandar Stankovic, som var med ved træningsstarten og i denne uge prøvetræner i klubben.

Målmanden Aleksandar Stankovic fik i sommer sin kontrakt i FC Fredericia ophævet efter lidt ballade på de indre linjer. Men i Skive tænker sportschef Rasmus Brandhof ikke over den disciplinære sag.

"Aleksandar er en keeper, som har stået flere forskellige steder, og jeg har også tidligere haft kig på ham. Jeg synes, han ser spændende ud. Det er dog længe siden, jeg har set ham i kamp, så derfor vil vi lige se ham an", siger Brandhof.

Onur Albayrak har senest været i Hobro IK, hvor han fik sin kontrakt ophævet midt i december. 

"Det er en spændende mand. Han har et ufattelig godt venstreben og kan spille både som kant og back. Han er teknisk god, sparker godt og lægger nogle gode indlæg", siger Brandhof.

"Vi har sagt farvel til både Oliver I. Pedersen og Andreas Kock, som har dækket kantpladser, og derfor er det naturligt, at vi kigger på nogle folk til de pladser. Jeg synes, Onur ser så spændende ud, at han i hvert fald skal ses nærmere an", siger Rasmus Brandhof.

Egentlig skulle skibonitterne også have haft besøg af Marcus Sloth fra VSK Aarhus, men han er blevet skadet, og Brandhof tør ikke spå om, hvorvidt han bliver klar til at komme på prøve i Skive.  

Rasmus Brandhof, kan desuden fortælle, at man har fået mulighed for at teste den kun 18-årlige ghanesiske midtbanespiller Dennis Essien Huton.

"Det er en ung gut, der er på et akademi i Ghana, og vi har fået mulighed for at se ham an, fordi han er hos sin danske agent frem til februar", siger Brandhof til bold.dk, og forsætter: "Jeg har ikke selv set så meget til ham. Det er derfor, vi tager ham til prøve. Men han bliver beskrevet lidt som Ibrahim Moro i Silkeborg. Nu tager vi ham ind, og så må vi se, hvordan det spænder af".

21 MAND KLAR

Følgende spillere var med til både konditionstest og spil på kunststofbanen, da Skive IK mandag indledte træningen. 

Andreas Råhauge, Anders Nørgaard, Emil Søgaard, Andreas Murbech, Magnus Riisgaard Jensen, Mikkel Frandsen, Anders Hagelskjær, Christoffer Østergaard, Martin Thomsen, Ayinde Lawal, Jesper Henriksen, Frederik Buur, Jeppe Mogensen, Thomas Dalgaard, Mathias Pedersen, Thomas Santos Christensen, Mathias Bersang, Simon Sterring og de tre prøvespillere; Aleksandar Stankovic, Omun Albayrak og Dennis Essien Huton,    

 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
18. september 2019, 13:00
Veje spærret på grund af kloakarbejde.
19. september 2019, 15:40
Torsdag den 26. september 2019 kl. 17:00 afholdes der borgermøde om planerne og projektet for vindmøller og solceller ved GreenLab Skive.
19. september 2019, 10:00
Skive Kommune og Dansk Byggeri vil arbejde sammen om at gøre servicen og forholdene for de lokale virksomheder endnu bedre.
4. september 2019, 16:00
Julen er traditionernes fest, og som altid lanceres Aalborg Jule Akvavit med et nyt motiv, der forener dansk håndværk på tværs af kategorier.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring