Varm hjernen op i vinterferien

Ferie og rejse:

Et godt tips hvis du holder vinterferie i København.

Er dit nytårsfortsæt at komme i form? Så husk, at hjernen også skal trænes. Søg ly for vinterkulden på Experimentarium City på Papirøen, og træn din hjerne med hjernegymnastik, finurlig matematik og drilagtige puslespil.

Er du også faldet tilbage i den samme hverdag efter jul, så gør op med nogle af rutinerne. I særudstillingen HJERNEN kan du nemlig prøve at udføre hverdagssituationer på en anden måde. Hvor god er du for eksempel til at binde sko, hvis du kun må bruge pincetter? Test også hvor god du er til at huske forskellige objekter, undersøg hvornår din hjerne begynder at kede sig eller se hvad der sker, når din hjerne udsættes for stoffer.

Vis din hjerne frem

Efter et besøg i HJERNEN kan du vise dine kammerater eller kollegaer, hvor skarp en hjerne du har. Når du tjekker ind på Experimentarium City, får du nemlig et armbånd med chip, som du linker med din mailadresse. På den måde gemmes dine testresultater fra udstillingen på din egen personlige hjemmeside, som kun du har adgang til.

Puslespil, prutter og pyramider

Du kan også skærpe hjernen ved at blive klogere på menneskekroppen. Gennem underholdende øvelser finder du ud af, om du reagerer mest på en rutschebanetur eller en edderkop, samt blive klogere på hvad en prut egentlig er. Skærp også hjernen gennem drilagtige puslespil, pyramidebygning eller kulørte forsøg på at forstå Pythagoras. Gå også på eventyr i et farverigt univers for de mindste, eller se dig selv i finurlige formationer og sammensætninger, når spejlkabinettet vender alt på hovedet.

Find frit frem

Experimentarium City på Papirøen ligger kun 10 minutters gang fra Christianshavns metrostation, når du benytter den nye Trangravsbro. Med denne nye placering ud til Københavns Havn, kan du nyde udsigten til Nyhavn og indtage din frokost på Copenhagen Street Food, der har åbent fra kl. 12 onsdag til søndag.
Se mere på www.experimentarium.dk

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk