Skive bybusser får rejsekort

Ferie og rejse:

Fra 14. januar kan der bruges rejsekort i Skive bybusser og på en række regionale og lokale ruter. Der opstilles en infostand på Skive Trafikterminal, hvor kunder kan få svar på spørgsmål omkring rejsekort.
Den 14. januar fjernes ”Vi tester” skiltene på kortlæserne i Skive bybusser og i regionalruterne 40 og 50. Rejsekort kan herefter benyttes som billet i busserne.

Det er stadig muligt at rejse på kontantbillet, klippekort og periodekort fra den 14. januar.

Du skal dog være opmærksomme på, at du fremover skal bestille klippekort og forny periodekort på midttrafik.dk eller på et Midttrafik salgssted. Der kan fortsat købes kontantbilletter i busserne.

Infostand

Har du spørgsmål til rejsekort, kan du den 14. januar besøge infostanden på Skive Trafikterminal, som er bemandet fra kl. 8.00 til kl. 16.30.
Et fælles billetsystem

Rejsekort er et fælles billetsystem, der kan bruges i det meste af landet. Med et rejsekort behøver man som kunde ikke bekymre sig om antal zoner og rejsetidspunkt. Rejsekort udregner prisen for rejsen og rabatter trækkes fra helt automatisk. Vælger kunden et rejsekort personligt med tank-op-aftale sikrer den, at der altid er penge på kortet.

Som rejsekortkunde skal man checke ind ved kortlæseren, når rejsen starter, når man skifter transportmiddel og checke ud, når rejsen slutter. I Skive skal du altså checke ind, når rejsen starter i en bybus eller en regionalbus og checke ind, når du skifter til en anden bybus, en anden regionalbus eller et tog og checke ud, når rejsen slutter.

Husk check ud!

Rejsekort er endnu ikke indført i hele Midttrafik. Derfor er det vigtigt, at du husker check ud, hvis du skifter til en bus, der ikke har rejsekort. Har bussen ikke rejsekort skal du benytte de sædvanlige billetformer.

Under køreplaner kan du søge på din bus og se om den har rejsekort. Alle busser med rejsekort er markeret med det blå rejsekort-symbol.

Der indføres løbende rejsekort i Midttrafik. Se udrulningsplan
Rejsekort bestilles på rejsekort.dk

 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
14. august 2019, 11:00
Hank op i kollegaen, tag din gamle klassekammerat under armen og kom på Elværksgrunden den 23. august til en omgang god musik og konkurrenceprægede aktiviteter.
16. august 2019, 13:00
Skive Kommune er i gang med en gennemgående udviklingsindsats på området for udsatte børn og unge.
16. august 2019, 13:00
Fra en tilfreds landsby til "Danmarks lykkeligste by".
16. august 2019, 09:00
Vejdirektoratets arbejde på Haderup Omfartsvej vest om Haderup medfører nu en midlertidig spærring af Herningvej/Skivevej, hvor den kommende omfartsvej tilsluttes rute 34 nord for Haderup.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring