Skiferie styrker familiesammenholdet

Hemsedal
Hemsedal
Ferie og rejse:

Norsk Rejsebureau oplever en stigende efterspørgsel på storhytter til flergenerationers familieferier. Tendensen antyder at de der selv er vokset op med den årlige skiferie som familiens samlingspunkt, nu vil afsted med både deres børn og forældre.

For bedsteforældrene er det en god anledning til tæt og meningsfuldt samvær med børnebørnene, og såmænd også med deres egne, nu voksne børn. Er der stor aldersspredning i tredje generation giver det bedre udfoldelsesmuligheder for alle at være flere til til at deles om omsorg, opsyn og praktiske gøremål.

Efter i foregående sæson at have oplevet at flere kunder ikke fik den storhytte de havde ønsket, har Norsk Rejsebureau oprustet med flere hytter og lejligheder der kan rumme store familier og andre grupper.

“Men der er rift om de store hytter,” advarer Berit Hjorth Rasmussen, direktør for Norsk Rejsebureau. “Mit bedste råd til alle der er med om budet, er at træffe en hurtig beslutning.”

En af nyhederne i Norsk Rejsebureaus skikatalog for vinteren 2015/16 er Øigardseter Fjellstue i Høvringen, der ligger i udkanten af af Rondane Nationalpark. Til fjeldstuen hører en storhytte med plads til cirka 18 personer, fuldt udstyret moderne køkken med god plads ved langbordet og hyggelig pejsestue til aftensamvær. Skulle nogen føle trang til at udskifte brætspil, romanlæsning og snak om dagens oplevelser med fjernsynskiggeri er der fri adgang til fjeldstuens tv-stue.

Katalogets brede udbud vidner om at skiferier ikke bare er skiferier, og at det i høj grad er ‘det udenom’ der afgør, hvor man vælger at svinge stavene.

Med sol, sne, ski og snowboard som gennemgående ingredienser på alle destinationer, kan man i ro og mag overveje om det er kanetur, spa eller øl fra fjeldstuens eget mikrobryggeri, der hitter efter en dag på løjperne.

Et andet parameter er indkvarteringen. Her rækker mulighederne fra det helt enkle til historiske kraftsteder som Dr. Holms Hotel i Geilo, der siden starten af 1900-tallet har tiltrukket livsnydere på jagt efter trivsel, velvære og ro. Der er saftige burgere i Bowl&Dine, wellness i Dr. Holms SPA og bøger til frit udlån udlån på hotellets bibliotek. For den der kan overtale sig selv til at forlade hotellet for nogle timer er der stor natur og et varieret udbud af løjper til både alpin og langrend.

Norsk Rejsebureaus vinterkatalog 2015/16 er ude nu.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
13. november 2019, 09:00
Efter sidste uges anholdelser og ransagninger rettet mod en gruppe personer i Skive, er turen nu kommet til køberne, der - via deres køb af narkotika - har været med til at finansiere gruppens aktiviteter.
1. november 2019, 08:00
Traditionen tro, afholdes der mange julemarkeder på Skiveegnen. Se listen over julemarkeder her.
12. november 2019, 09:00
Søndag den 24. november kl. 16 spiller The Blackbirds i Fur Kirke.
11. november 2019, 11:00
Den lokale springrytter, Anna-Mathilde Alsing Nielsen fra Dølby ved Skive, deltog i weekenden til de jyske mesterskaber i Ålborg.

Find virksomhed
Søg her
Dynamic-it
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring